Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad Deal & Spa Tilbud - Opdateret juli 2024

Trænger du til totalt velvære og afslapning i de smukkeste omgivelser, så er Ystad Saltsjöbad det oplagte valg. Her finder du alt hvad hjertet begærer inden for spa, wellness og gastronomiske oplevelser

Ystad Saltsjöbad deal

Tag på en uovertruffen wellness-oplevelse til Ystad Saltsjöbad fra kun 799 kr. pr. person! Tilbuddet inkluderer én overnatning i de komfortable og hyggelige omgivelser på Ystad Saltsjöbad, stor og lækker morgenbuffet og ikke mindst, fri adgang til deres førsteklasses spa-faciliteter.

Laveste pris fra: 799 kr. pr. person
Laveste pris

Indhold her på siden

Et ophold hos Ystad Saltsöbad koster normaltvis fra 2.799 kr. for én overnatning for 2 personer

Ystad Saltsjöbad ejes af svenske ESS Group, som i 2007 opkøbte stedet.

Fra København til Ystad er der 93 km. Køreturen i bil tager cirka 1 time og 20 minutter

Hvad er Ystad Saltsjöbad?

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad er et meget anderkendt spahotel i Sverige.

Hotellet er beliggende i Ystad, som ligger i det sydlige Sverige og har cirka 30.000 indbyggere. 

Udover spahotel bruges Ystad Saltsöbad også som center for større konferencer, hvor der er plads til i alt 250 gæster.

Hotellet tilbyder desuden en bred vifte af spa- og wellness-behandlinger, herunder massage, ansigtsbehandlinger, spabade. Der er også en stor indendørs pool, flere saunaer, dampbade og en udendørs jacuzzi med havudsigt.

Bemærk i øvrigt, at Ystad Saltsjöbad har opnået bemærkelsesværdig anerkendelse ved at blive nomineret hele 4 gange til World Travel Awards 2024 i kategorierne: “Europas førende konference hotel”, “Sveriges førende konference hotel”, “Sveriges førende hotel suite og Sveriges førende hotel”.

Kort opsumering

 • Beliggende i Ystad i Sverige
 • Bruges som spa-og-konference hotel
 • Mulighed for mange forskellige wellness-behandlinger
 • 4 nomineringer ved World Travel Awards 2024


Beliggenheden af Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsöbad ligger i kystbyen Ystad på Skånes sydvestkyst i Sverige. Hotellet er placeret 15 minutters gang fra centrum.

Beliggenheden er perfekt for enhver turist, som ønsker at nyde naturen. Der er ikke langt til skove, enge og vandrestier hvor man kan bevæge sig rundt, mens man bliver forkælet af frisk havbrise og den smukke udsigt over Østersøen.

I Ystad er der mange seværdigheder, såsom den gamle bydel med de smalle gader, Ystad animalpark og Ystad Teater. Der er også flere kendte museer og gallerier, som man kan besøge herunder Ystad Konstmuseum.

Her er det også værd at nævne det populære Wallander Museum, hvor man kan lære mere om den svenske berømte kriminalinspektør Kurt Wallander.

Værelserne på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad værelserYstad Saltsjöbad har et bredt udvalg af værelser. Du kan nemlig vælge imellem hele ti forskellige værelsestyper, som alle har hårtørrer, el-keddel, fladskærms tv, slippers og gratis internet.

 • Standard Petite
 • Double
 • Double X:
 • Seaview double: 
 • Junior suite facing innerpool
 • Seaview junior suite
 • Suite seaview
 • Grand suite seaview


De mindste værelser er på 12 m2 og de største er på hele 57 m2. Standard Petite er den billigste værelsestype, mens grand suite med udsigt til Østersøen er den dyreste værelsestype. Priserne varierer meget efter sæson.


Spisning på Ystad Saltsöbad

Under dit besøg på Ystad Saltsjobäd er der rig mulighed for kulinariske oplevelser. Hotellet rummer hele tre spisesteder indenfor 500 meter, hvilket gør, at der er noget for enhver smag.

Du spiser fantastisk, og har mulighed for at indtage morgenmad, brunch, frokost samt aftensmad.

Restaurant Port

Hovedrestauranten på Ystad spahotel hedder Port Restaurant, og her kan du nyde et bredt udvalg af retter. Port fokuserer på et fransk og nordisk køkken, som afspejler sæsonens smag.

Kærligheden til mad og håndværk er stor, og du vil altid kunne finde en ugentlig fisk på menuen.

Morgenmad på Restaurant Port

Hvis du ønsker en god start på dagen, kan hotellet tilbyde dig frisk morgenmad. Morgenmad serveres fra kl. 07.00 til 10.00 på hverdage, og fra kl. 07.30 til 10.00 lørdag og søndag. Prisen for morgenmad er inkluderet i dit ophold.

Weekend brunch buffet på Restaurant Port

Her får du en amerikansk inspireret morgenmad- og frokostoplevelse i ét. Du kan bl.a. nyde nybagte bagels, caesar salat, æg, amerikanske pandekager, trøffel og meget mere.

Brunch buffeten serveres kun lørdag og søndag mellem kl. 12.00 til 13.30 og koster 375 kr. pr person, mens børn (2-12 år) betaler 155 kr. pr person.

Aftensmad på Restaurant Port

Aftensmad serveres mellem kl. 17.30 til sent, og det er en god ide at booke bord inden ankomst. Her får du serveret en række forskellige retter til overkommelige priser, såsom grillet kylling, fisk og mørbrad fra 225 kr. og opefter.

Ystad Saltsjobäd resturant port

Gildas

Gildas er navnet på den anden restaurant på Ystad Saltsjöbad. Den er indrettet som en klassisk, hyggelig italiensk restaurant.

Her kan du få den helt rigtige italienske stemning med duften af rosmarin, basilikum, solmodne tomater og selvfølgelig smage på lækre pastaretter som linguine og rigatoni. Køkkenet lukker kl. 21.30, så det er en god ide at booke bord inden ankomst.

Middagskasse fra Gildas

Hvis du ikke har lyst til at gå ud at spise, når du er på Ystad Saltsjöbad, så er Gilda's middagskasse en god løsning.

Her byder Gildas kokke på nogle af deres absolutte favoritter, som du nu nemt kan tage med hjem. Kokkene har forberedt næsten alt til dig, så du ikke behøver at være professionel i køkkenet for at opleve Gilda's derhjemme. Der er desuden mulighed for at få maden leveret lige til døren, hvis du ikke har lyst til at hente den selv.

Villa Strandvägen

Villa Strandvägen ligger kun 300 meter fra Ystad Saltsöbad. Det er et selvstændigt hotel med egen Restaurant, som tilbyder en madoplevelse i verdenklasse. Her kan man nyde de bedste lokale råvarer kombineret med kreativitet og håndværk. Restauranten rummer 40 gæster af gangen og serverer både lette retter og fulde middage.

Aktiviteter ved Ystad Saltsjöbad

På Ystad Salsjöbad er der en lang række aktiviteter, som kan gøre dit ophold til et uforglemmeligt eventyr. Oplevelserne varierer fra yogatimer, spa-dage, guidede ture i den smukke natur samt paddeltennis, golf og svømmeaktiviteter.

Paddeltennis

Selvom Ystad Saltsjöbad ikke har sin egen paddlebane, så er der heldigvis muligheder i nærheden. Ystad Racket Club ligger i kort afstand fra hotellet og tilbyder flere baner. Det kan være en god måde at få lidt motion på under dit spaophold. Du kan læse mere om centeret på deres hjemmeside, og receptionen på Ystad Saltsjöbad kan også hjælpe dig med at booke en bane, så du kan nyde en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden.

Yoga

På Ystad Saltsjöbad afholdes der flere forskellige yoga-timer. Du har mulighed for at lave både klassiske yoga-øvelser, som kan være med til at styrke din balance og fleksibilitet. Yogaen er åben for alle, uanset hvor meget eller lidt du har dyrket det tidligere.

Golf

Indenfor 3 kilometer fra Ystad badehotel finder du Ystad golfklub. En 18-hullers golfbane, som er åben for alle. Banen blev grundlagt i 1930 og er en af de mest anerkendte i Skåne-området. Gæster på Ystad Saltsöbad kan arrangere tee-tider og leje udstyr gennem hotellets reception, som også tilbyder golfpakker. De inkluderer overnatning på hotellet samt adgang til golfbanen.

Spa og wellness på Ystad Saltsjöbad

Spa og wellness på Ystad Saltsjöbad

På Ystad Saltsöbad har du mulighed for at lade dig forkæle med forskellige spa- og wellness behandlinger. Disse indeholder alt fra ansigtsbehandlinger til massage og kropsbehandlinger. De udføres af professionelle terapeuter, som bruger tid og omsorg på at give dig en unik spa-oplevelse.

Lido Club & Spa

Lido Club & Spa er navnet på de mest populære spafaciliteter på Ystad Saltsjöbad. Her tilbydes du væld af forskellige pools, bade og saunaer, som har til formål at give dig den ultimative spa-oplevelse. Du kan slappe af i jacuzzi, bade i isbade eller svede i saunaen. Derudover kan du nyde udendørs bassiner med opvarmede pools og boblebade. I langt de fleste pakkeløsninger har du fri entre til Lido Club, og slipper derfor at betale éntre.

The Greek Experience

Hvis du skal have hele wellness pakken, har Ystad et koncept, de kalder “The Greek Experience”. Det er en to-timers lang spa-oplevelse, som vil give dig associationer til den tropiske regnskov, og hvor grundelementerne vand, ild, luft og jord alle spiller en rolle.

The Greek Experience kombinerer ganske enkelt det bedste af spa- og wellness, så du kan få en uforglemmelig oplevelse. Det er derfor den perfekte måde at forkæle sig selv på under dit ophold på Ystad Saltsöbad.

Dagsentré på Ystad Saltsjöbad

Hvis en spadag er det, du leder efter, så har Ystad Saltsjöbad også dagsentré. Med en dagsentré får du adgang til to timer i spafaciliteterne samt frokost på hotellet. Dagsentré er kun muligt tirsdag-fredag og udelukker derfor weekender. Der er dog stadig flere andre spapakker at vælge imellem for at gøre dit spaophold endnu bedre.

Ystad Saltsjöbad priser og oplevelsespaker

Det giver rigtig god mening, at bestille en oplevelesespakke, når du skal besøge Ystad Saltsjöbad. Det giver dig den bedste pris og oplevelse. Prisen varierer alt efter pakken, og hvor mange overnatninger du ønsker.

Billigste pris på et ophold

Vi anbefaler, at du bestiller dit ophold igennem Trivago. I 9 ud af 10 tilfælde får du her laveste pris ophold hos Ystad Saltsjöbad. Du finder direkte link til Trivago ved at klikke på banneret øverst i artiklen eller nederst på siden.

Billeder fra Ystad Saltsjobad

Ystad Saltsjobad set oppefra

Bedøm denne artikel