Bedste spaophold på Sjælland

Tilbud på spaophold på Sjælland - Opdateret juni 2023

Har du brug for et afslappende ophold, som bringer dig helt ned i gear og giver ny energi?

Hvis du søger inspiration til, hvilket af de mange, lækre spaophold på Sjælland, du skal vælge, har vi samlet de bedste tilbud her på siden. Vi giver dig også vores bud på de bedste hoteller på Sjælland. 

Fælles for alle opholdene er, at de skiller sig ud fra mængden.

Med deres unikke spafaciliteter, placering i naturskønne omgivelser, lækker mad i restauranten og bløde senge på værelset har du de bedste betingelser til rådighed for at få en velfortjent pause med fokus på selvforkælelse.

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

📍 Nordre Strandvej 2A, Helsingør

På Marienlyst Strandhotel får du et af landets bedste spaophold. Både i 2020 og 2019 vandt hotellet prisen som ”Årets Spa” ved Danish Beauty Awards for den nyligt renoverede spaafdeling, der byder på alt fra saltterapi til saunagus, tempererede bade, spabehandlinger og udendørs pool med udsigt til Kronborg.

Pris: Fra 3.695 kr.
Favorit

Spaophold på Hotel Kong Arthur

📍 Nørre Søgade 11, København

Nyd et skønt spaophold på sjælland, når du besøger det 4-stjernede hotel Hotel Kong Arthur. Belligenheden er i top og værelserne er topmoderne og stilfulde med en hyggelig atmosfære og enkel elegance

Pris: Fra 2.690 kr.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

📍 Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg

Kurhotel Skodsborg byder på en prisvindende spaafdeling, hvor du kan glæde dig til at prøve 16 forskellige bade. Gå ikke glip af saltgrotten, bassinet med hydrojets, udendørs jacuzzi, Sensory Sky og det behagelige dampbad. Efter en svømmetur i havet kun få minutters gang fra hotellet, kan du få varmen i den infrarøde sauna.

Pris: Fra 2.400 kr.

Spaophold på Comwell Borupgaard

📍Nørrevej 80, Snekkersten

Med den smukkeste placering i naturskønne oplevelser ligger Comwell Borupgaard. Mærk, hvordan stressen forsvinder, når du træder ind i den store AquaSpa, der byder på natursauna, saltsauna, tempererede bade og afslappende wellnessbehandlinger.

Pris: Fra 3.099 kr.

Indhold her på siden

Typiske spørgsmål og svar om spaophold på Sjælland

Som udgangspunkt koster et spaophold på Sjællandmed én overnatning for 2 personer fra 2.100 kroner.

Det bedste spaophold på Sjælland får du på Marienlyst Strandhotel ved Helsingør. De har blandt andet vundet prisen Årets Spa ved Danish Beauty Awards.

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til en eller flere overnatninger
 • Pung, husnøgler og mobiltelefon
 • En god bog, et magasin eller anden underholdning
 • Oplader til mobiltelefon
 • Kamera

Hvad koster et spaophold Sjælland?

Du vil uden tvivl gerne have et godt tilbud på et spaophold på Sjælland. Der er nemlig penge at spare, hvis du undersøger markedet, før du booker. Som udgangspunkt koster et spaophold Sjælland med én overnatning for 2 personer fra 2.100 kroner. I prisen får du fri adgang til spa- og wellnessfaciliteterne, ligesom morgenmad også er inkluderet. 

Bruger du lidt tid på research, kan du være heldig at finde et billigt spaophold på Sjælland. En god deal kan spare dig for op til 500 kroner afhængig af, hvilket spahotel du ønsker at overnatte på. Prisen ændrer sig naturligvis også, hvis du booker flere overnatninger, ligesom det koster mere, hvis du tjekker ind mellem fredag og søndag frem for mellem mandag og torsdag. 

Selvforkælelse er nemlig dyrest i weekenden.

Du kan også med fordel kigge efter dagspa eller et spa dag ophold. Her får man rigtig meget selvforkælelse for pengene. 

Bemærk, at selvom det kan være fristerende at tage det klart billigste ophold, så varierer kvaliteten meget fra sted til sted. Du bør derfor altid tjekke anmeldelser fra det spahotel som du overvejer.  

Hvad er det bedste spaophold på Sjælland?

Vi har alle sammen brug for en pause fra tid til anden, så vi kan få fornyet energi og overskud til alle de gøremål, hverdagen hurtigt bliver fyldt med. Er det nu, du vil forkæle dig selv med wellness?

Det bedste spaophold på Sjælland får du på Marienlyst Strandhotel ved Helsingør. De har blandt andet vundet prisen Årets Spa ved Danish Beauty Awards. Titlen er da også fuldt fortjent, for i den nyrenoverede spaafdeling venter en række unikke og luksuriøse muligheder, du kan glæde dig til at opleve.

Kronen på værket 

Skal vi nævne én ting, der gør et ophold på Marienlyst Strandhotel til noget ganske særligt, er det oplagt at fremhæve den udendørs pool. Her er der panoramaudsigt over havet, der skvulper kun få meter fra hotellet. Samtidig kan du også se Kronborg Slot tårne sig op længere hen langs kysten. 

Når du er færdig med at nyde vuet over bølgerne og borgen, kan du fortsætte din spadag i havsaunaen. Læn dig godt tilbage i varmen, luk øjnene og slap af eller lad dig endnu en gang opsluge af udsigten over vandet. 

Flere gode forslag til lækre spahoteller

Du finder nogle af Sjællands bedste spaophold følgende steder:

 • Comwell Borupgaard (Helsingør, Nordsjælland)
 • Kurhotel Skodsborg (Skodsborg, Region Hovedstaden)
 • Hotel Bretagne (Hornbæk, Nordsjælland)
 • AC Bella Sky (Amager, København)
 • Kragerup Gods (Ruds Vedby, Sjælland)
 • Bandholm Hotel (Bandholm, Lolland)
 • Hotel Kong Arthur (Ved Søerne, København)
 • Clarion Hotel Copenhagen Airport (Amager, København)
 • Manon Les Suites (København K)

Nyd et afslappende ophold i lækre omgivelser

Som det fremgår af ovenstående liste, har du mange muligheder at vælge mellem, når du vil forkæle dig selv med et af de bedste spaophold på Sjælland. Din største udfordring bliver derfor at finde præcis det ophold, som tiltaler dig mest.

Sikkert er det i hvert fald, at du fra check-in til check-out kan se frem til afslapning i lækre omgivelser. Lad bare tiden gå i stå, så du kan forsvinde ind i en verden af velvære, hvor vand, spabehandlinger og varme bade afløser hinanden time efter time.

Glem ikke at slutte dagen med lækker mad i restauranten eller at tage en pause fra spaen for at nyde den omkringliggende natur. Flere af Sjællands spahoteller har en unik beliggenhed lige ned til vandet eller med store, smukke skove tæt på.

Oplev spa, gourmet og kultur

Selvom du er taget på spaophold, er der mange andre ting, du kan opleve, når du tager en pause fra de kolde og varme bade. Hvis du altså kan løsrive dig… 

Når du ikke får en lækker massage eller slapper af i saunaen, byder Sjælland på mange seværdigheder. Smukke slotte som Kronborg, Amalienborg og Fredensborg er bestemt et besøg værd. Du kan også opsøge museer og andre attraktioner eller gå på opdagelse i byen for at shoppe på Strøget.

Se frem til lækker mad i restauranten

Du skal ikke selv være kok, når du tager på spaophold. I restauranten kan du sætte dig godt til rette og glæde dig til gourmet på højt niveau. Spahotellerne er anerkendte for deres gastronomiske kunnen, og flere af køkkenerne er endda belønnet med flotte anmeldelser fra Michelin. 

Er din partner glad for mad, er det oplagt at kombinere et spaophold for 2 på Sjælland med en gastronomisk oplevelse i særklasse. 

Hvad skal jeg medbringe på et spaophold på Sjælland?

Når du tjekker ind til selvforkælelse, ligger badehåndklædet, de bløde slippers og badekåben klar til dig på værelset. Du kan derfor gå direkte til spaen, hvis ikke du vælger at pakke rejsetasken ud først. Der er nemlig et par ting, du selv skal medbringe på dit spaophold.

Herunder kan du se, hvad du skal pakke. 

Du skal pakke disse ting til dit wellnessophold

Det er forskelligt fra hotel til hotel, hvad stedet anbefaler, at du medbringer. Hold dig derfor altid opdateret på hjemmesiden, før du booker et ophold.

Du skal pakke

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til en eller flere overnatninger
 • Pung, husnøgler og mobiltelefon
 • En god bog, et magasin eller anden underholdning
 • Oplader til mobiltelefon
 • Kamera

Bedøm denne artikel

Annonce

10% rabat på spaophold

Koldt gys eller 10% rabat?

Hos Truestory.dk kan du lige nu få 10% rabat på din spaoplevelse ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.