fbpx

Bedste spaophold i Jylland

Tilbud på spaophold i Jylland - Opdateret maj 2024

Flyver tiden af sted og har du brug for et roligt afbræk fra hverdagen? Løsningen ligger lige inden for rækkevidde, for på et spaophold i Jylland bliver du forkælet fra yderst til inderst. Giv dig selv en afslappende gave og nyd et lækkert wellnessophold med en du holder af. Her på siden finder du de bedste jyske spaophold.

Alsik Hotel

📍 Nørre Havnegade 21-25, Sønderborg

Alsik Hotel ligger i Sønderborg. Hotellet betager med sin moderne arkitektur og fantastiske udsigt over Flensborg Fjord. Her kan du vælge imellem 190 værelser, en topmoderne spa, flere restauranter ledet af den anerkendte kok Jesper Koch, og faciliteter som fitnesscenter og konferenceområder, som appellerer både til forretningsrejsende og turister. En vaskeægte perle i Jylland.

Laveste pris: Fra 1.320 kr. for 2 personer
Du sparer 26%

Hotel Viking

📍 Frederikshavnsvej 70, Sæby

Der er venter den smukkeste udsigt fra spaterrassen på Hotel Viking. Her kan øjet vandre ud over grønne trætoppe, før vuet bremses af det blå hav. Indenfor venter dejlige spaoplevelser i det 2.700 m2 store spaområde, der i 2020 blevet kåret som Danmarks Bedste spa og wellness.

Laveste pris: Fra 1.600 kr. for 2 personer
Du sparer 40%

Hotel Scheelsminde

📍 Scheelsmindevej 35, Aalborg

Scheelsminde er et herregårdshotel i Aalborg. Med sine 94 charmerende værelser, kombinerer hotellet historisk elegance med moderne komfort. Oplev prisbelønnet gastronomi, hvor hver ret er en kunstnerisk præstation, eller tag et afslappende break i "Oasen", hotellets eget wellnessområde, som byder på både pool og sauna.

Laveste pris: Fra 779 kr. for 2 personer

Helnan Marselis Hotel

📍 Strandvejen 25, Aarhus

På Strandvejen i Århus finder du det 4-stjernede Marselis Hotel, som har en unik placering ved vandet. Her er der gåafstand til centrum og skønne spa faciliteter. Du kan også få en ægte gourmetoplevelse i Restaurant Marselis, som serverer mad i topklasse.

Laveste pris: Fra 880 kr. for 2 personer

Ribehøj Bio Hotel

📍 Ribevej 34, Bobøl, Føvling

Med rødder tilbage til 1931 har Ribehøj Bio Hotel skabt en idyllisk oase, hvor inspirerende omgivelser, gourmetoplevelser og oprigtig jysk gæstfrihed går op i en højere enhed. Et ophold på Ribehøj er lig med forkælelse og diskret luksus. Nyd et romantisk ophold i autentiske omgivelser, langt fra stress og jag, hjemme på Ribehøj.

Laveste pris: Fra 2.500 kr. for 2 personer

Hotel Thinggaard

📍 Jernbanegade 5, Hurup Thy

På Hotel Thinggaard i Thy kan du glæde dig til spa i Sydthy Kurbad. I den grønne oase kan du prøve udendørs, opvarmet pool og sauna med glasbund, så du kan se fiskene svømme under dig. Kom helt ned i gear i det store bassin, der er placeret under en blinkende stjernehimmel.

Laveste pris: Fra 1.530 kr. for 2 personer

Munkebjerg Hotel

📍 Munkebjergvej 125, Vejle

Munkebjerg Hotel er et eksklusivt hotel i Jylland, der tilbyder spaophold blandt mange andre faciliteter. Hotellet byder på en række overnatningsmuligheder, udsøgte gastronomiske oplevelser, og er et ideelt sted for events, fester og konferencer. Gæster kan nyde wellness- og spa-faciliteter, slappe af ved poolen eller prøve lykken i Casino Munkebjerg. Med en bred vifte af tilbud og omgivet af naturskønne omgivelser, er Munkebjerg Hotel det perfekte sted for en foryngende pause fra hverdagen.

Laveste pris: Fra 940 kr. for 2 personer

Hotel Vejlefjord

📍 Sanatorievej 26, Stouby

Hotel Vejlefjord er ikke kun et hotel, men et af de mest populære spaophold i hjertet af Jylland. Beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt over Vejlefjord, tilbyder dette historiske sted en unik spa-oplevelse kombineret med luksuriøse faciliteter. Du kan fordybe dig i helbredende spa-behandlinger, nyde de termiske bade og slappe af i den beroligende atmosfære. Gourmetrestaurant serverer udsøgte retter, som komplementerer spa-oplevelsen perfekt.

Laveste pris: Fra 1.695 kr. for 2 personer

Hotel Ruths

📍 Hans Ruths Vej 1, Skagen

Hotel Ruths i idylliske Skagen, Jylland, blander historisk charme med moderne luksus. Fra sin begyndelse for over 100 år siden, har dette ikoniske badehotel udviklet sig til en luksus oase. Nyd gourmetretter i hotellets restaurant og forkæl dig selv i wellnessafdelingen. Med afslappende behandlinger som massage, og faciliteter som sauna, dampbad, og terapibassin, er Hotel Ruths en unik wellness oplevelse i hjertet af Jylland.

Laveste pris: Fra 2.500 kr. for 2 personer

Fjordgaarden

📍 Vester Kær 28, Ringkøbing

Ved Ringkøbing Fjord – tæt på Vesterhavet – ligger Hotel Fjordgaarden, der åbner dørene til en verden af wellness for dig. Sænk kroppen i det 36 grader varme vand, der bølger i Fjordbassinet, eller nyd udsigten over havet og naturen, før du sætter dig til rette i sauna eller dampbad.

Laveste pris: Fra 1.165 kr. for 2 personer

HimmerLand

📍 Lars Larsens Vej 1, Farsø

Sæt tiden på pause i HimmerLands luksuriøse spaafdeling og forkæl dig selv med vekslende kolde og varme bad. Glæd dig til at mærke temperaturen stige i den finske sauna på terrassen eller forkæl kroppen i relax bassinet, før du går videre mod dampbad, biosauna, saltbad og kneippkanal.

Laveste pris: Fra 999 kr. for 2 personer

Tambohus Kro & Badehotel

📍 Tambogade 37, Thyholm

I de lyse og naturlige, nordiske omgivelser, får du en autentisk spaoplevelse på Tambohus Kro og Badehotel. Her kan du sænke kroppen i et stort udvalg af forskellige kolde og varme bade, mens du lader øjnene vandre over Limfjordens bløde bølger, der bugter sig lige foran det gamle badehotel.

Laveste pris: Fra 1.199 kr. for 2 personer

Comwell Kellers Park

📍 H. O. Wildenskovsvej 28, Børkop

På Comwell Kellers Park venter den skønneste udsigt over Vejle Fjords blå bølger. Nyd den i spaområdets behagelige loungestole efter timer med wellness i udendørs hot tubs, sauna, pools og dampbade.

Laveste pris: Fra 1.416 kr. for 2 personer

Indhold her på siden

Typiske spørgsmål og svar om spaophold i Jylland

Du kan regne med, at et spaophold for 2 i Jylland koster fra 1.500 kroner. 

 • Hotel Alsik i Sønderjylland har Danmarks største spaafdeling. Glæd dig til at opleve de mere end 60 forskellige spafaciliteter, som fordeler sig over 4.500 m2.
 • Hotel Vejlefjord ligger med udsigt over den blå fjord og de grønne skove. På spaopholdet i Vejle kan du overgive dig til Thalasso Spa og Termiske Bade.
 • Hotel Thinggaard i Hurup ved Thy er ikke kun kendt for sin store gourmetkunst, men også for sine spaoplevelser. Se frem til at slappe af i boblebadet under den store stjernehimmel eller få varmen i saunaen med glasbund og kig til fiskene i søen under.
 • På Ruths Hotel i Skagen er der afslappende spa få minutters gang fra Vesterhavet med efterfølgende middag i den anerkendte restaurant.
 • Badetøj
 • Toiletsager
 • Tøj og sko
 • Mobiltelefon og oplader
 • En spændende bog eller et godt magasin

Hvad koster et spaophold i Jylland?

Spaophold Jylland

Der er stor forskel på, hvad et wellnessophold i Jylland koster. Det afhænger nemlig af, hvornår på ugen du vælger at besøge hotellet. Vil du have et billigt ophold, skal du tage af sted i hverdagene på en spa dag jylland, for i weekenden er det oftere dyrere.

Prisen på opholdet stiger også afhængig af, hvor mange spabehandlinger du ønsker. 

Du kan regne med, at et spaophold for 2 i Jylland koster fra 1.500 kroner. Vil du have et godt tilbud på dit ophold, kan du se mere herunder. 

Find et spaophold i Jylland på tilbud

Det behøver ikke koste en formue at få feriefølelsen indfriet på et lækkert spaophold i Jylland. Her på siden kan du altid finde de bedste tilbud, så du snart kan pakke tasken til afslapning i skønne omgivelser. 

Vi har brugt lang tid på at udvælge nedenstående ophold til dig ud fra flere kriterier. Gennem grundig research baseret på anmeldelser, besøg og erfaringer fra tidligere besøgende har vi sammensat en liste med gode tilbud, som vi kan stå inde for. Det er din garanti for altid at få præsenteret de bedste spaophold i Jylland, hvad enten du drømmer om et romantisk ophold for 2 eller blot ønsker at tage på en afslappende getaway med vennerne. Vi serverer dig ganske enkelt en overskuelig liste med billige hoteller i jylland. 

En god deal

Et Wellness ophold i Jylland er en af de bedste måder at rense krop og sjæl på – det har været en kendt sag siden romertiden. Trænger du til at koble helt af, er det derfor oplagt at vælge et af de dejlige ophold, du kan finde i det jyske.

Her på siden har vi sammensat de bedste deals på spaophold i Jylland, så du kan få en god rabat på opholdet.

Her er de bedste spaophold Jylland

Er du klar til at komme af sted på et dejligt getaway? De bedste spaophold i Jylland fordeler sig fra Sønderjyllands sydligste punkt til Nordjyllands spids ved Skagen. Herunder kan du se et udvalg af skønne spahoteller i Jylland.

De bedste spaophold i Jylland

 • Hotel Alsik i Sønderjylland har Danmarks største spaafdeling. Glæd dig til at opleve de mere end 60 forskellige spafaciliteter, som fordeler sig over 4.500 m2.
 • Hotel Vejlefjord ligger med udsigt over den blå fjord og de grønne skove. På spaopholdet i Vejle kan du overgive dig til Thalasso Spa og Termiske Bade.
 • Hotel Thinggaard i Hurup ved Thy er ikke kun kendt for sin store gourmetkunst, men også for sine spaoplevelser. Se frem til at slappe af i boblebadet under den store stjernehimmel eller få varmen i saunaen med glasbund og kig til fiskene i søen under.
 • På Ruths Hotel i Skagen er der afslappende spa og wellness få minutters gang fra Vesterhavet med efterfølgende middag i den anerkendte restaurant.

Flere spaophold i Jylland

 • Comwell Kellers Park Kolding
 • Hotel Fjordgaarden
 • Himmerland Golf og Spa Resort
 • Hotel Viking
 • Hotel Amerika
 • Hvidbjerg Strand Feriepark
 • Comwell Kongebrogaarden

Oplev afslapning og velvære i skønne omgivelser

Et spaophold sætter tiden i stå på den bedste måde. Her venter ingen forpligtelser, men i stedet kan du overgive dig til fuld forkælelse, afslapning og velvære. Under dit ophold kan du frit benytte hotellets spa- og wellnessfaciliteter, modtage skønne spabehandlinger og afslutningsvist sætte dig til bords i restauranten for at spise en lækker middag.

Næste morgen kan du se frem til en dejlig morgenmadsbuffet, før du afslutter dit getaway med endnu en tur i spaen.

Overnatning med alt inkluderet

Du skal ikke stå for noget selv, når du pakker tasken til et spaophold. Det servicemindede personale forkæler dig fra begyndelsen, og bordet står dækket til dig, når sulten melder sig. 

Det er helt almindeligt, at spapakker foruden selve spaoplevelsen også indeholder overnatning, aftensmad og morgenmad.

Oplev roen i naturen

Naturen har en beroligende effekt, og netop derfor ligger mange af de jyske spahoteller i naturskønne omgivelser. De romantiske badehoteller ligger lige ved vandet, så du kan vågne til lyden af de brusende bølger.

Søger du længere ind mod Jyllands midte, er det åbne hav skiftet ud med dybe, grønne skove eller vidtstrakte enge. Lad øjnene glide gennem landskabet og oplev, hvordan udsigten fortsætter uforstyrret.

Giv gerne dig selv lov til at gå ture i området, så du får fuldt udbytte af omgivelsernes stimulerende effekt.

Spaophold for to i Jylland

Vil du overraske din partner med en perfekt gave? Et spaophold for 2 i Jylland er et oplagt valg, når der skal være fokus på tosomhed og god tid til samtaler. I de rolige omgivelser får I tid til at sætte hinanden i centrum, for her er der ingen ringende telefoner til at forstyrre, ligesom pligterne heller ikke prikker jer på skulderen.

I stedet kan I fordybe jer i både store og små emner, mens I udforsker spahotellets mange faciliteter. 

Stort udvalg af spabehandlinger

Trænger I til fuld forkælelse?

Det er ren luksus at modtage en dejlig spabehandling, og der er naturligvis mulighed for, at I kan modtage behandlingerne på samme tid.

Har I særlige ønsker til behandlingerne, kan det professionelle personlige indfri dem, så I får præcis den oplevelse, I drømmer om.

Eksempler på wellnessbehandlinger

 • Wellnessmassage
 • Hotstonemassage
 • Saunagus
 • Infrarød sauna
 • Ansigtsmassage
 • Fuld kropsmassage
 • Aromaterapi
 • Fodpleje

På tur med vennerne

Det er ikke kun i selskab med din partner, du kan udforske de jyske spahoteller. Har du lyst til at samle vennerne til et par dage med gode grin og lækker mad i afslappende omgivelser? På spahotellerne er der wellnessoplevelser for alle, og det er skønt at sidde i uforstyrrede omgivelser med venner, veninder og kølende drikke.

Den komplette pakkeliste før afrejse

Er det første gang, du skal på spaophold i Jylland, er du måske i tvivl om, hvad du skal medbringe. Derfor har vi lavet en komplet pakkeliste til dig, så du kan være helt sikker på at få alt med.

Når det så er sagt, er der heldigvis ikke så meget, der skal med i tasken. Det vigtigste du skal huske, er badetøjet, men ellers stiller spahotellet alt andet til rådighed.

Derudover kan du med fordel få inspiration fra Molslinjen, som beskriver de mange attraktioner og fantastiske oplevelser, der ligger og venter i Jylland.

Dette er inkluderet i dit spaophold

Uanset om du tager på spaophold i Jylland eller andre steder i Danmark, kan du være sikker på, at badekåbe, håndklæder og badetøfler er en del af oplevelsen. Du behøver derfor ikke selv at medbringe disse ting, da hotellet stiller dem til rådighed.

Mange steder er der også fri adgang til kolde drikke, kaffe, te og frisk frugt, ligesom du naturligvis kan spise på stedet, så du ikke selv skal medbringe mad.

Du skal selv pakke et par ting

Selvom meget er inkluderet i prisen på dit spaophold, er der alligevel et par ting, du selv skal pakke.

Vi anbefaler, at du medbringer følgende på et spaophold Jylland:

 • Badetøj
 • Toiletsager
 • Tøj og sko
 • Mobiltelefon og oplader
 • En spændende bog eller et godt magasin

Bedøm denne artikel