fbpx

Wellnessophold

Bedste wellnessophold tilbud - Opdateret maj 2024

Lad skuldrene sænke sig på afslappende wellnessophold i Danmark eller udlandet. I de rolige omgivelser falder pulsen i takt med, at du forkæler dig selv med de mange luksuriøse faciliteter, nyder et lækkert måltid mad og lader øjet vandre over naturens smukke landskaber, der folder sig ud omkring dig.

Vil du forære en du holder af – eller måske bare dig selv – et ophold med wellness, er du landet det rigtige sted. Her på siden finder du de bedste tilbud og deals, hvad enten du søger efter et ophold for 2 eller hele familien.

Helnan Marselis Hotel

📍 Strandvejen 25, Aarhus

Oplev et uforglemmeligt spaophold på Helnan Marselis Hotel, Århus. Beliggende på Strandvejen, tilbyder dette 4-stjernede hotel en eksklusiv spaoplevelse med udsigt over havet. Forkæl dig selv med luksuriøse behandlinger. Hotellets Restaurant Marselis byder på gourmetretter, der komplementerer din wellness oplevelse med nærende måltider. Nyd den perfekte kombination af natur, velvære og gastronomi, kun en kort gåtur fra Århus centrum.

Laveste pris: Fra 880 kr. for 2 personer
Du sparer 26%

Hotel Scheelsminde

📍 Scheelsmindevej 35, Aalborg

Scheelsminde er et herregårdshotel i Aalborg. Med sine 94 charmerende værelser, kombinerer hotellet historisk elegance med moderne komfort. Oplev prisbelønnet gastronomi, hvor hver ret er en kunstnerisk præstation, eller tag et afslappende break i "Oasen", hotellets eget wellnessområde, som byder på både pool og sauna.

Laveste pris: Fra 779 kr. for 2 personer

Munkebjerg Hotel

📍 Munkebjergvej 125, Vejle

Nær Vejle Fjord finder du det stilfulde og luksuriøse Munkebjerg Hotel. Hotellet tilbyder kasino og restaurant med udsigt til vandet, samt spa med indendørs pool, sauna og spabad. Der er også et motionsrum, tennisbane, og en bar for gastronomiske oplevelser. Som gæst har du tilmed adgang til gratis parkering og stranden er kun ni minutters gang væk.

Laveste pris: Fra 1.095 kr. for 2 personer
Udløber snart

Typiske spørgsmål og svar om wellness ophold

På et wellnessophold kommer du helt ned i gear, og giver kroppen og hovedet en velfortjent pause fra de mange gøremål, hverdagen ofte er fyldt med. Både mentalt og fysisk vil du opleve fordelene ved den velvære, du bliver præsenteret for på dit ophold, for her bliver kroppen og sanserne stimuleret og forkælet fra chek-inn til check-out.

Et ophold med wellness koster fra 1.500 kroner for 2 personer

De bedste ophold med wellness i Danmark

 • Vejlefjord Hotel i Vejle er i en liga for sig. Netop derfor har de flere gange modtaget titlen som Danmarks bedste wellness for deres Termiske Bade og Thalasso spa, der tager udgangspunkt i romernes berømte kurtraditioner.
 • Hotel Alsik i Sønderjylland sætter baren højt i deres nyåbnede spaafdeling, der breder sig over 4 etager og 4.500 m2. Det gør dem til Danmarks største spa, hvor du kan forkæle dig selv med 60 forskellige wellnessfaciliteter.
 • Marienlyst Strandbad på Sjælland giver dig en moderne, luksuriøs wellnessoplevelse og smukke, naturskønne omgivelser ved vandet. Stedet har blandt andet fået overrakt prisen som Årets Spa ved Danish Beauty Awards.

De bedste ophold med wellness i udlandet

 • Falkenberg Strandbad fremhæves ofte som et af de bedste wellnessophold i Sverige, hvilket understreges af de mange priser, hotellet kan fremvise. Glæd dig til champagnepool, relaxbassin og meget mere.
 • Alter Meierhof ved Flensborg i Nordtyskland tilbyder dig foruden michelinrestauranten Meierei Dirk Luther autentisk hamam i spaafdelingen.
 •  Ystad Saltsjöbad i Sydsverige ligger kun et stenkast fra havet, så her kan du hoppe i bølgerne efter en tur i saunaen.
 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til en eller flere overnatninger
 • Pung, husnøgler og mobiltelefon
 • Oplader til mobiltelefon
 • En god bog, et magasin eller anden underholdning
 • Kamera


Ved wellnessophold i udlandet skal du også pakke

 • Pas
 • Landets møntfod (for eksempel euros eller svenske kroner)

Hvad koster et wellnessophold?

Du kan spare mange penge, hvis du bruger tid på research, før du køber et luksus wellnessophold. Falder du over et godt tilbud, får du nemlig flere fordele med i prisen.

Herunder kan du se, hvad de forskellige wellness ophold koster.

Vælg mellem et wellnessophold og en wellnessdag

 • Et ophold med wellness koster fra 1.500 kroner for 2 personer
 • En wellnessdag koster fra 250 kroner pr. person


Som udgangspunkt får du fri adgang til alle wellnessfaciliteter med i prisen, ligesom det heller ikke koster ekstra at benytte sig af stedets badehåndklæder, badekåbe og slippers, der udleveres når du tjekker ind. Overnatter du på hotellet, er det også almindeligt, at morgenmaden næste dag er inkluderet i prisen.
 

Wellnessophold

Dine ønsker påvirker prisen

Drømmer du om et ophold med wellness i Jylland med 1 overnatning eller har du en spadag på Sjælland i tankerne? Prisen på dit ophold afhænger af, hvilke ønsker du har til oplevelsen. Antal overnatninger, behandlinger og middag på hotellet kan alle være ting, som påvirker det endelige tilbud.

Derfor er det attraktivt at finde en god deal på wellness.

De billige wellnessophold er uden overnatning. Til en wellnessdag får du stadig fuld forkælelse, men i stedet for at slutte dagen på hotelværelset, får du fornøjelsen af at lande på din egen pude om aftenen.  

Husk dette når du tager til udlandet

Det er ikke kun i Danmark, du kan finde billige wellnessophold. Både i Sverige, Tyskland, Polen og flere andre steder i Skandinavien og Europa kan du opleve stolte kurtraditioner. Mange gange vil du også opleve, at prisen er markant lavere uden for landets grænser, men én ting må du ikke overse: Rejseudgifterne. 

De er nemlig med til at hæve prisen på dit udlandsophold, hvad enten du sætter dig til rette i flyveren eller selv kører bilen mod hotellet.

Turudgifterne i forbindelse med transport er som regel de dyreste, når du tager på ophold med spa og wellness. Præcis derfor er det en fordel, hvis du undersøger markedet i god tid, så du kan være sikker på at finde de bedste tilbud. 

Hvad er et wellnessophold?

På et wellnessophold kommer du helt ned i gear, og giver kroppen og hovedet en velfortjent pause fra de mange gøremål, hverdagen ofte er fyldt med. Både mentalt og fysisk vil du opleve fordelene ved den velvære, du bliver præsenteret for på dit ophold, for her bliver kroppen og sanserne stimuleret og forkælet fra chek-inn til check-out.

I de harmoniske omgivelser bliver du ikke forstyrret af kimende telefoner, mødeindkaldelser, en fyldt opvaskemaskine eller andre pligter. I stedet stoppes tiden for en stund, så du får mulighed for at læne dig tilbage og genfinde roen.

Kvinde nyder et wellness ophold med en behandling

Oplev afslapning og velvære med dig som centrum

Hvor ofte forkæler du dig selv? Når dagligdagen drøner derudaf, er det sjældent vi stopper op for at spørge os selv, hvad vi egentlig har lyst til. Den mulighed får du på et wellnessophold. 

Det servicemindede personale sammensætter et dejligt ophold, hvor dine ønsker er i centrum, så du ikke behøver at tænke på andet, end hvad du har lyst til lige nu og her. Du får rig mulighed for at prioritere dig selv, når du bliver forkælet med afslappende massage eller andre wellnessbehandlinger, og kroppen vil kun takke dig, når du efterfølgende lægger dig i de komfortable loungestole ved poolen og nyder udsigten over naturomgivelserne.

Det er sundt både for krop og sjæl at tage en pause og mærke, hvordan velværen bruser i blodet. Det giver fornyet energi og overskud til at genoptage hverdagen efterfølgende.

Fri adgang til de mange wellnessfaciliteter

Uanset om du tager på et romantisk wellnessophold i København, Nordjylland eller krydser Øresundsbroen til Sydsverige, er det ren selvforkælelse, du kan se frem til under dit spaophold.

Forvent luksus i særklasse, når du bevæger dig mellem de mange bade og bassiner, du finder i spaområderne. Du har naturligvis fri adgang til alle wellnessfaciliteter, og på hotellerne kan du endda tilkøbe afslappende behandlinger, hvis du vil forære dig selv en blid massage, en ansigtsbehandling eller en anden forfriskende skønhedsbehandling. 

Om aftenen kan du glæde dig til at spise en veltilberedt middag i restauranten. Ofte er det sådan, at aftenens menu og morgenmaden næste dag er en del af den samlede pris på dit wellnessophold, ligesom overnatning i suite eller dobbeltværelse også er en del af din deal.

Forkæl dig selv med massage

Vil du opnå fuld luksus og velvære, er det oplagt at forkæle dig selv med en dejlig massage. De professionelle behandlere tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du får den dejligste oplevelse, og mærker, hvordan stressen slipper sit tag i kroppen.

Vil du sætte prikken over i’et på dit wellnessophold? Det kan være en fordel at bestille spabehandlinger på forhånd, så du kan være sikker på, at hotellet har ledige tider. Ofte kan det gøres i forbindelse med booking, men det vil fremgå tydeligt af hotellets hjemmeside. 

Glæd dig til lækre wellnessfaciliteter

Du kan glæde dig til at opleve et stort udvalg af skønne faciliteter, når du tager på ophold med wellness og spa. Der er selvfølgelig forskel på, hvad de forskellige spahoteller tilbyder, men herunder kan du finde en oversigt, der viser, hvilke wellnessfaciliteter, der er de mest almindelige i Danmark og udlandet: 

 • Undendørspool
 • Indendørspool
 • Boblebad
 • Dampbad
 • Lydbad
 • Termiske bade
 • Koldtvandskar
 • Thalasso spa
 • Sauna
 • Masserende vandfaldsbruser
 • Aromabade


I forlængelse af spaen finder du ofte et fitnessområde, hvor du kan udfordre kroppen, før du overgiver dig til de tempererede bade. Mange hoteller udbyder også stimulerende yoga, der enten styrker pulsen eller giver dig et mediterende udgangspunkt.

Vil du prøve det populære saunagus, vil det også være en mulighed langt de fleste steder.

Et par nyder en lækker massage på et wellnessophold

Hvad er det bedste wellnessophold?

Din største udfordring bliver ikke at finde et lækkert ophold med spa og wellness. Det bliver at finde det bedste wellnessophold, for hvad inkluderer det? Det afhænger selvfølgelig af, hvilke ønsker og forventninger du har til oplevelsen, men herunder kan få inspiration til, hvilke wellness hoteller i Danmark og udlandet, der flere gange har fået titlen som det bedste wellnessophold.

De bedste ophold med wellness i Danmark

 • Vejlefjord Hotel i Vejle er i en liga for sig. Netop derfor har de flere gange modtaget titlen som Danmarks bedste wellness for deres Termiske Bade og Thalasso spa, der tager udgangspunkt i romernes berømte kurtraditioner.
 • Hotel Alsik i Sønderjylland sætter baren højt i deres nyåbnede spaafdeling, der breder sig over 4 etager og 4.500 m2. Det gør dem til Danmarks største spa, hvor du kan forkæle dig selv med 60 forskellige wellnessfaciliteter.
 • Marienlyst Strandbad på Sjælland giver dig en moderne, luksuriøs wellnessoplevelse og smukke, naturskønne omgivelser ved vandet. Stedet har blandt andet fået overrakt prisen som Årets Spa ved Danish Beauty Awards.


De bedste ophold med wellness i udlandet

 • Falkenberg Strandbad fremhæves ofte som et af de bedste wellnessophold i Sverige, hvilket understreges af de mange priser, hotellet kan fremvise. Glæd dig til champagnepool, relaxbassin og meget mere.
 • Alter Meierhof ved Flensborg i Nordtyskland tilbyder dig foruden michelinrestauranten Meierei Dirk Luther autentisk hamam i spaafdelingen.
 • Ystad Saltsjöbad i Sydsverige ligger kun et stenkast fra havet, så her kan du hoppe i bølgerne efter en tur i saunaen.

Hvad skal jeg medbringe på et wellness ophold?

Har du styr på, hvad du skal medbringe på et wellness ophold? Det er ikke mange ting, du får brug får, når du tjekker ind til ophold med wellness og spa. Dog er der nogle ting, du med fordel kan lægge i tasken, så du er godt forberedt på de afslappende oplevelser.

Herunder kan du finde en oversigt, der fortæller dig, hvad du skal huske at lægge øverst i kufferten.

Du skal pakke disse ting 

Bløde badehåndklæder, badetøfler og badekåbe kan du godt lade blive hjemme. Det er nemlig ting, du får udleveret ved ankomst til hotellet.

Derimod skal du pakke

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til en eller flere overnatninger
 • Pung, husnøgler og mobiltelefon
 • Oplader til mobiltelefon
 • En god bog, et magasin eller anden underholdning
 • Kamera

Ved wellnessophold i udlandet skal du også pakke

 • Pas
 • Landets møntfod (for eksempel euros eller svenske kroner)

Vælger du en wellnessdag? Du skal stadig have badetøj og toilettaske med, selvom du ikke overnatter på hotellet.

Nyd et ophold i Danmark med wellness og spa

Fra Fyn til Århus og videre mod København. Ja, du finder flere gode tilbud på ophold med wellness i Danmark, hvad enten du søger i Nordjylland, Sønderjylland, på Sjælland eller øerne. Har du brug for inspiration til, hvor turen skal gå hen? Vi har samlet en række idéer til dig, der er på udkig efter et afslappende wellness ophold deal i skønne omgivelser.

3 wellnessophold på Sjælland

 • Kragerup Gods er et historisk slot på Sjælland, der har tilhørt den anerkendte forfatterinde Karen Blixen. I dag er de smukke, hvide bygninger forvandlet til et luksuriøst hotel, hvor du kan opleve lækker wellness.
 • AC Bella Sky i København giver dig ikke kun udsigt over Ørestaden, men også et dejligt afbræk fra byens mange oplevelser. Mærk roen sænke sig, selvom du befinder dig midt i storbyen.
 • Kurhotel Skodsborg ved vandet på Nordsjælland er berømt for den luksuriøse og prisvindende wellnessafdeling, der byder både flere tempererede bade og bassiner.

Se flere wellnessophold på Sjælland

3 wellnessophold i Jylland

 • Comwell Kellers Park er et 5-stjernet luksushotel ved Vejle. Nyd udsigten over Vejle Fjord fra de udendørs hut tubs eller søg inden for i den store wellnessafdeling.
 • HimmerLand Spa i Jylland må du ikke gå glip af. Her finder du en dejlig spaafdeling med mange moderne faciliteter. På wellnessresortet kan du også prøve tennisbanerne og de prisvindende golfbaner, der hvert år benyttes til store, internationale turneringer. 
 • Læsø Kur i Nordjylland tilbyder dig en helende wellnessoplevelse. De anvender øens sydesalt til deres behandlinger, ligesom det også er at finde i flere at stedets bassiner. Saltet har en dokumenteret, helende effekt på huden.

Se flere wellnessophold i Jylland.

Oplev wellness i udlandet

Det er ikke kun i Danmark, du kan opleve et wellnessophold. Har du allerede prøvet det, vi har at byde på herhjemme, venter der mange skønne steder uden for landets grænser.

Du finder herunder en liste over nogle af de mange, skønne ophold, der venter i udlandet, hvad enten du søger mod Polen, Budapest, Malmø eller Flensborg. 

3 ophold med wellness i Sverige

 • Hotel Skandsen er placeret i Sveriges smukkeste natur, hvilket giver dig et perfekt udgangspunkt for en dejlig weekend i Sverige. Foruden de skønne omgivelser kan du se frem til at opleve de klassiske, svenske wellnesstraditioner i koldbadehuset, der er funderet på pæle i havet.
 • The Lodge tilbyder dig wellness i Sydsverige ganske kort fra Malmø. Her kan du svømme i den store inifinitypool eller mærke varmen fra pejsen i den finske sauna.
 • Varbergs Kusthotel kan fremvise en prægtig wellnessafdeling, hvor du finder Thalasso Spa, pool med havvand, dampbad, sauna, jacuzzi og mange andre faciliteter.

Se flere wellnessophold i Sverige.

3 ophold med wellness i Tyskland

 • A-ROSA Travemünde i Nordtyskland ikke langt fra Flensborg kan stolt fremvise et stort udbud af wellnessfaciliteter. Spaafdelingen er på 4.500 m2, og her kan du både finde finsk sauna, eukalyptusdampbad, saltsauna, udendørspool og meget mere.
 • Sloss Elmaus spaafdeling har udsigt til bjergtinder og prægtig natur, men det er ikke alt, du kan se frem til at opleve på resortet. Her får du luksus fra begyndelsen, og du må ikke gå glip af hverken Badehaus eller Nature Spa under dit ophold.
 • Park Hyatt Hamborg har alle moderne wellnessfaciliteter, og med sin unikke placering i Hamborg centrum har du samtidig mulighed for at udforske metropolen på tætteste hold. Se frem til at opleve hotellets wellness- og fitnessafdeling Olympus, der med sine 1.000 kvadratmeter giver dit et formidabelt afsæt for en skøn wellnessweekend i Tyskland.

Se flere wellnessophold i Tyskland.

Hvordan vælger du det rigtige wellness ophold?

Der er mange faktorer at overveje, når du vælger et wellness ophold. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning:

 1. Tænk over, hvad du vil have ud af dit ophold. Er du interesseret i specifikke behandlinger, eller er du mere fokuseret på afslapning og genopladning?
 2. Undersøg forskellige steder. Nogle wellness ophold er mere luksuriøse end andre, så det er vigtigt at finde et sted, der passer til dit budget og dine præferencer.
 3. Læs anmeldelser. Tidligere gæsters erfaringer kan give dig en god idé om, hvad du kan forvente.

Nyttige artikler

Helnan Marselis Hotel

📍 Strandvejen 25, Aarhus

Oplev et uforglemmeligt spaophold på Helnan Marselis Hotel, Århus. Beliggende på Strandvejen, tilbyder dette 4-stjernede hotel en eksklusiv spaoplevelse med udsigt over havet. Forkæl dig selv med luksuriøse behandlinger. Hotellets Restaurant Marselis byder på gourmetretter, der komplementerer din wellness oplevelse med nærende måltider. Nyd den perfekte kombination af natur, velvære og gastronomi, kun en kort gåtur fra Århus centrum.

Laveste pris: Fra 880 kr. for 2 personer
Du sparer 26%

Helnan Marselis Hotel

📍 Strandvejen 25, Aarhus

Oplev et uforglemmeligt spaophold på Helnan Marselis Hotel, Århus. Beliggende på Strandvejen, tilbyder dette 4-stjernede hotel en eksklusiv spaoplevelse med udsigt over havet. Forkæl dig selv med luksuriøse behandlinger. Hotellets Restaurant Marselis byder på gourmetretter, der komplementerer din wellness oplevelse med nærende måltider. Nyd den perfekte kombination af natur, velvære og gastronomi, kun en kort gåtur fra Århus centrum.

Laveste pris: Fra 880 kr. for 2 personer
Du sparer 26%

Helnan Marselis Hotel

📍 Strandvejen 25, Aarhus

Oplev et uforglemmeligt spaophold på Helnan Marselis Hotel, Århus. Beliggende på Strandvejen, tilbyder dette 4-stjernede hotel en eksklusiv spaoplevelse med udsigt over havet. Forkæl dig selv med luksuriøse behandlinger. Hotellets Restaurant Marselis byder på gourmetretter, der komplementerer din wellness oplevelse med nærende måltider. Nyd den perfekte kombination af natur, velvære og gastronomi, kun en kort gåtur fra Århus centrum.

Laveste pris: Fra 880 kr. for 2 personer
Du sparer 26%

Helnan Marselis Hotel

📍 Strandvejen 25, Aarhus

Oplev et uforglemmeligt spaophold på Helnan Marselis Hotel, Århus. Beliggende på Strandvejen, tilbyder dette 4-stjernede hotel en eksklusiv spaoplevelse med udsigt over havet. Forkæl dig selv med luksuriøse behandlinger. Hotellets Restaurant Marselis byder på gourmetretter, der komplementerer din wellness oplevelse med nærende måltider. Nyd den perfekte kombination af natur, velvære og gastronomi, kun en kort gåtur fra Århus centrum.

Laveste pris: Fra 880 kr. for 2 personer
Du sparer 26%

Bedøm denne artikel