Gavekort til spaophold og wellness

De bedste gavekort til spa og wellness - Opdateret marts 2023

Der er kun én ting, du skal gøre, når du tager på spaophold: At nyde det. Netop derfor er en af de bedste gaver, du kan give, et gavekort til wellness og spa. Her kommer den heldige helt ned i gear, og langt fra hverdagens mange gøremål, bliver batterierne ladet op i de skønne, afslappende omgivelser.

Vil du give den oplevelse til en, du holder af? Du kan her på siden finde præcis det ophold, du har i tankerne. Vi har også lavet en pakkeliste med de ting, der er lækre at have med på hotellet, ligesom vi også giver dig gode råd til, hvordan du vælger det rigtige gavekort.

Marienlyst Strandhotel

📍 Nordre Strandvej 2A, Helsingør

På Marienlyst Strandhotel får du et af landets bedste spaophold. Både i 2020 og 2019 vandt hotellet prisen som ”Årets Spa” ved Danish Beauty Awards for den nyligt renoverede spaafdeling, der byder på alt fra saltterapi til saunagus, tempererede bade, spabehandlinger og udendørs pool med udsigt til Kronborg.

Pris: Fra 3.695 kr.
Favorit

Alsik Hotel

📍 Nørre Havnegade 21-25, Sønderborg

Der er udsigt over Flensborg Fjord fra Hotel Alsik i Sønderborg, hvor du finder Danmarks største spa. I Alsik Nordisk Spa & Wellness kan du prøve 60 forskellige spaoplevelser, der fordeler sig på 4 etager og intet mindre 4.500 m2.

Pris: Fra 1.845 kr.

HimmerLand

📍 Lars Larsens Vej 1, Farsø

Sæt tiden på pause i HimmerLands luksuriøse spaafdeling og forkæl dig selv med vekslende kolde og varme bad. Glæd dig til at mærke temperaturen stige i den finske sauna på terrassen eller forkæl kroppen i relax bassinet, før du går videre mod dampbad, biosauna, saltbad og kneippkanal.

Pris: Fra 1.400 kr.

Kurhotel Skodsborg

📍 Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg

Kurhotel Skodsborg byder på en prisvindende spaafdeling, hvor du kan glæde dig til at prøve 16 forskellige bade. Gå ikke glip af saltgrotten, bassinet med hydrojets, udendørs jacuzzi, Sensory Sky og det behagelige dampbad. Efter en svømmetur i havet kun få minutters gang fra hotellet, kan du få varmen i den infrarøde sauna.

Pris: Fra 2.400 kr.

Fjordgaarden

📍 Vester Kær 28, Ringkøbing

Ved Ringkøbing Fjord – tæt på Vesterhavet – ligger Hotel Fjordgaarden, der åbner dørene til en verden af wellness for dig. Sænk kroppen i det 36 grader varme vand, der bølger i Fjordbassinet, eller nyd udsigten over havet og naturen, før du sætter dig til rette i sauna eller dampbad.

Pris: Fra 2.458 kr.

Ystad Saltsjöbad

📍 Saltsjöbadsvägen 15, Ystad, Sverige

Kun 20 meter fra Østersøen ligger Ystad Saltsjöbad, der er kendt for sin luksuriøse spaafdeling. Her kan du slappe af i den opvarmede jacuzzi, nyde dampbade, saunaer, varme kilder, champagneboblebad, lavvande bassiner, udendørs pool og indendørs bade.

Pris: Fra 2.799 kr.

THE THIEF

📍 Landgangen 1, Oslo, Norge

Der venter en eksotisk spaoplevelse på 5-stjernede The Thief, der ligger centralt i Oslo. I Thief Spa er alle verdens spakulturer samlet – fra de tyrkiske til de marokkanske, tyske og nordiske. Tag lange svømmetag i den 12 meter lange pool eller forkæl dig selv med hamam.

Pris: Fra 4.450 kr.

Alter Meierhof

📍 Uferstrasse 1, Glücksburg, Tyskland

Alter Meierhof ligger kun 20 minutters kørsel fra den danske grænse. Foruden michelin-restauranten Meirei Dirk Luther byder det 5-stjernede luksushotel på spa i særklasse. Se frem til at blive forkælet i Therma Spa, hvor du blandt andet kan opleve autentisk hamam.

Pris: Fra 2.989 kr.

Hotel Thinggaard

📍 Jernbanegade 5, Hurup Thy

På Hotel Thinggaard i Thy kan du glæde dig til spa i Sydthy Kurbad. I den grønne oase kan du prøve udendørs, opvarmet pool og sauna med glasbund, så du kan se fiskene svømme under dig. Kom helt ned i gear i det store bassin, der er placeret under en blinkende stjernehimmel.

Pris: Fra 2.196 kr.

Comwell Kellers Park

📍 H. O. Wildenskovsvej 28, Børkop

På Comwell Kellers Park venter den skønneste udsigt over Vejle Fjords blå bølger. Nyd den i spaområdets behagelige loungestole efter timer med wellness i udendørs hot tubs, sauna, pools og dampbade.

Pris: Fra 999 kr.

Tambohus Kro & Badehotel

📍 Tambogade 37, Thyholm

I de lyse og naturlige, nordiske omgivelser, får du en autentisk spaoplevelse på Tambohus Kro og Badehotel. Her kan du sænke kroppen i et stort udvalg af forskellige kolde og varme bade, mens du lader øjnene vandre over Limfjordens bløde bølger, der bugter sig lige foran det gamle badehotel.

Pris: Fra 1.998 kr.

Hotel Skansen

📍 Kyrkogatan 2, Båstad, Sverige

Det er ganske særligt at træde ind i Kallbadhuset på Hotel Skansen. Den traditionelle, svenske spa er bygget ude i vandet, så du er tæt på naturen under din wellnessoplevelse. Nyd saunagus med havudsigt og køl efterfølgende kroppen ned i det omkringliggende hav.

Pris: Fra 2.340 kr.

SIDE Design Hotel

📍 Drehbahn 49, Hamborg, Tyskland

I det centrale Hamborg finder du det 5-stjernede superior hotel SIDE Design Hotel, der efter en gennemgribende renovering byder dig velkommen i de stemningsfulde omgivelser. I spaafdelingen kan du udfordre dig selv med fitness, men du kan også opleve de klassiske dampbade, sauna, koldtvandskar og et stort poolområde.

Pris: Fra 4.200 kr.

Hotel Budersand

📍 Am Kai 3, Hørnum, Tyskland

Det stemningsfyldte badehotel Budersand har med sin unikke placering på den tyske ø Sylt syd for Rømø fornøjelsen af at byde dig velkommen i en 5-stjernet spaafdeling. Fordelt over 1.000 kvadratmeter kan du flere saunaer, dampbad, indendørs pool og terrasse med udsigt. Du kan naturligvis også modtage afslappende spabehandlinger.

Pris: Fra 11.250 kr.

Comwell Borupgaard

📍Nørrevej 80, Snekkersten

Med den smukkeste placering i naturskønne oplevelser ligger Comwell Borupgaard. Mærk, hvordan stressen forsvinder, når du træder ind i den store AquaSpa, der byder på natursauna, saltsauna, tempererede bade og afslappende wellnessbehandlinger.

Pris: Fra 3.099 kr.

Villa Strandvägen

📍Strandvägen 1, 271 60 Ystad, Sverige

Et spaophold på Villa Strandvägen i det charmerende Skåne, er en oplevelse, du ikke må undvære. Det historiske sted fra 1899 byder på stor gastronomi fra den ansete kok Daniel Müllern, men før du sætter dig til rette i restauranten, kan du bruge dagen i Ystad Saltsjöbads prisvindende spa.

Pris: Fra 3.850 kr.

Hotel Viking

📍 Frederikshavnsvej 70, Sæby

Der er venter den smukkeste udsigt fra spaterrassen på Hotel Viking. Her kan øjet vandre ud over grønne trætoppe, før vuet bremses af det blå hav. Indenfor venter dejlige spaoplevelser i det 2.700 m2 store spaområde, der i 2020 blevet kåret som Danmarks Bedste spa og wellness.

Pris: Fra 595 kr.

Hotel Vejlefjord

📍 Sanatorievej 26, Stouby

Hotel Vejlefjord er med sin unikke placering lige ved vandet kendt som Danmarks bedste spa. Her venter Thalasso Spa og Termiske bade i imponerende omgivelser, der henter inspiration fra de klassiske, romerske bade. Glæd dig til saltsauna, saltpool, lyd- og duftbade, massagebruser, dampbad, ildbad, koldtvandskar og meget mere.

Pris: Fra 1.345 kr.

Indhold her på siden

Typiske spørgsmål og svar om gavekort til spaophold

Et gavekort til spa og wellness koster ikke det samme alle steder. Prisen bestemmes af flere ting og afgøres blandt ud fra, hvilket type ophold du vælger og hvor mange spabehandlinger du ønsker.

Vil du opgradere med flere overnatninger, ekstra skønhedsbehandlinger eller udvide menuen, koster det naturligvis mere. Derimod vil det være billigere, hvis du vælger en spadag.

Du skal regne med, at et prisen på et spaophold begynder ved 1.000 kroner pr. person, mens en spadag koster fra 400 kroner pr. person.

Gavekortet til wellness bliver leveret inden for 2-4 hverdage afhængig af, hvilken omdelingsmetode du vælger.

Skal det gå stærkt, kan du naturligvis også printe selv. Så har du det i din indbakke få minutter efter, at det er købt.

Du har altid mulighed for selv at vælge, hvilket beløb der skal skrives på wellnessgavekortet.

Hvad er et spaophold?

Er det tid til at sænke skuldrene og slappe helt af? Det er på dagsordenen, når man tjekker ind til et par rolige dage i skønne omgivelser på et af de mange spahoteller. Ordet spa udspringer af det latinske salus per aqua, der betyder ”hele gennem vand”, og netop vandet er omdrejningspunktet på et spaophold. 

Vil du give et spa og wellness gavekort?

De populære ophold kaldes også wellnessophold eller kurophold, men fælles for dem er, at man kan slappe af i de lækre udendørs og indendørs bade, ligesom man også kan modtage spabehandlinger.

Vågn op til en dejlig morgenbuffet

Ofte vil der være middag og overnatning inkluderet i opholdet, og det vil gavemodtageren sætte pris på efter en dag i spabadene. Næste morgen kan den heldige modtager stå op til en stor morgenbuffet, inden opholdet afsluttes med endnu en wellnessbehandling, så man tjekker ud frisk og klar med ny energi!

 

Prøv de afslappende spabade

Det er altid dejligt med en pause fra hverdagen, og netop det får man på et spaholdophold. Her er der fokus på afslapning og velvære, så man mærker, hvordan kroppen og hovedet fyldes af ny energi.

 

Det er meget forskelligt, hvilke spabade- og behandlinger man kan få på de enkelte ophold, men herunder kan du se en liste over, hvad der venter rundt omkring i landet:

 

 •     Finsk sauna
 •     Infrarød sauna
 •     Massagebruser
 •     Termiske bade
 •     Koldvandsbade
 •     Opvarmet pool
 •     Kneippkur
 •     Fodbade
 •     Udendørs spabad
 •     Boblebad
 •     Thalasso spa
 •     Saltbade
 •     Lyd- og duftbade 
 •     Fiskespa

 

Giv det rigtige gavekort til et ophold med spa og wellness

Danmark er en populær destination, når det gælder ophold med spa og wellness, og turisterne tager gerne her til landet for at opleve den luksus, hotellerne tilbyder. Der er ingen grund til at tage turen til udlandet for at opnå fuld velvære – måske venter det faktisk lige rundt om hjørnet?

 

Vil du give et gavekort til spa og wellness, må du først finde ud af, hvilket type ophold du har brug for. Vil du overraske med et weekendophold, en enkelt overnatning eller søger du blot en spadag?

 

Du kan også vælge en spadag

Mulighederne er mange og afhængig af, hvilken version du vælger, er der naturligvis også prisforskel.

Det koster nemlig mindre at tage på en enkelt spadag, end det gør at booke et ophold med flere overnatninger. Heldigvis kan du ofte finde en god deal, så du kan komme af sted til en god pris på et afslappende spaophold.

 

Gode overvejelser før du vælger

Skal du overraske dit livs kærlighed med et gavekort til spa og wellness, er et romantisk ophold et godt udgangspunkt. Ofte vil der være champagne og chokolade på værelset, så I kan begynde den dejlige weekend med lidt lækkert, før I stille og roligt går mod spaen for at modtage parbehandlinger.

 

De moderne spahoteller tilbyder ofte mange nye, spændende faciliteter. Vil du opgradere spaopholdet med golf, fitness, tennis eller aktiv sport? Kombinationen af spa og motion er skøn. Efter et par aktive timer med høj puls og gode oplevelser, kan den heldige modtager af gavekortet se frem til afslappende behandlinger i wellnessafdelingen, hvor de trætte muskler forkæles.

 

Til naturelskeren er det oplagt at vælge et af de ældre kurhoteller, der ligger med en skøn udsigt til havet. Her er det dejligt at gå tur i de store skove, langs stranden eller hoppe på cyklen og udforske det idylliske lokalområde, når tiden ikke bruges i spaen.

 

Hvad er inkluderet i et ophold?

Det er utroligt forskelligt, hvad de enkelte ophold inkluderer. Søger du efter noget specifikt, må du derfor sætte dig godt ind i mulighederne, før du bestiller wellnessgavekortet.

 

Du kan dog forvente, at de mest almindelige standardservices inden for hotelbranchen står til rådighed, når du tjekker ind. Herunder kan du se en liste over, hvilke faciliteter du med stor sandsynlig får tilbudt som en del af dit ophold:

 

 •     Fri adgang til spa og wellness
 •     Mulighed for tilkøb af spabehandlinger
 •     Lån af badekåbe, badetøfler og håndklæder
 •     Fri adgang til vand, kaffe og te
 •     Små, spiselige forfriskninger, fx frugt og nødder
 •     Mulighed for tilkøb af mad
 •     Gratis WiFi
 •     Gratis parkering
 •     Mulighed for at booke overnatning med middag og morgenmad

 

Har du nogle særlige ønsker til dit spahold? Du kan altid kontakte hotellet med spørgsmål, før du booker et gavekort. På den måde kan du være helt sikker på, at alle dine kriterier bliver opfyldt, så modtageren af den dejlige gave kan blive fuldt forkælet.

 

Gode ting at tage med på et spaophold med wellness

Når du har modtaget et gavekort til wellness og spa, er der nogle ting, der er praktiske at have med i tasken. Ved et almindeligt ophold er mange ting inkluderet, men ofte er det dejligt at have sine egne ting med, så du opnår fuld komfort. Håndklæder, badekåbe, tøfler sengetøj, shampoo og sæbe er som regel altid inkluderet i prisen, så det behøver du ikke tage med.

 

Herunder har vi lavet en komplet pakkeliste til dig, så du ikke skal være i tvivl om, hvad du får brug for.

 

Komplet pakkeliste til dit ophold med spa og wellness

Hvis du ikke har været på ophold med spa og wellness tidligere, kan det give udfordringer at pakke tasken. Vi vil gerne hjælpe dig, så herunder kan du finde en komplet pakkeliste, du kan lade dig inspirere af.

 

Husk altid at pakke

 •     Badetøj
 •     Toilettaske
 •     Pung
 •     Husnøgler
 •     Mobiltelefon (plus oplader)

 

Til et ophold med overnatning

 •     Tøj
 •     Sko
 •     Tandbørste og tandpasta

 

Ting du kan overveje

 •     En god bog
 •     Kamera
 •     Sportstøj
 •     Pas (ved spaophold i udlandet)

 

Får du brug for andre ting under et spaophold, vil det altid være oplyst på spahotellets hjemmeside. Du er dog mere end velkommen til altid at kontakte kurstedet forud for dit besøg. De vil med stor glæde besvare dine spørgsmål, så du får pakket tasken med alt det essentielle.

Bedøm denne artikel

Annonce

10% rabat på spaophold

Koldt gys eller 10% rabat?

Hos Truestory.dk kan du lige nu få 10% rabat på din spaoplevelse ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.