fbpx

Gavekort til spaophold

De bedste gavekort til spa og wellness - Opdateret maj 2024

Der er kun én ting, du skal gøre, når du tager på spaophold: At nyde det. Netop derfor er en af de bedste gaver, du kan give, et gavekort til wellness og spa. Her kommer den heldige helt ned i gear, og langt fra hverdagens mange gøremål, bliver batterierne ladet op i de skønne, afslappende omgivelser.

Vil du give den oplevelse til en, du holder af? Du kan her på siden finde præcis det ophold, du har i tankerne. Vi har også lavet en pakkeliste med de ting, der er lækre at have med på hotellet, ligesom vi også giver dig gode råd til, hvordan du vælger det rigtige gavekort.

Truestory gavekort

📍 Hele Danmark

Med et Truestory wellness gavekort i hånden åbner der sig en verden af muligheder. Gavekortet giver fri adgang til et utal af spændende oplevelser, fra adrenalinfyldte eventyr til afslappende stunder. Uanset om du er til højder, dybder, kulinariske oplevelser eller kulturelle udflugter, er der noget for enhver smag. Det er den perfekte gave til dem, der elsker at opleve noget nyt og uforglemmeligt.

Pris: Fra 100 kr.
Gavekort

Gavekort til spaophold

📍 Hele Danmark

Med et gavekort til et spaophold fra Go dream er du stensikker på ét pletskud! Vælg frit blandt mere end 80 forskellige rejse destinationer i Danmark og udlandet. Du bestemmer selv gavekortets beløb. Leveres som gaveæske eller elektronisk e-gavekort.

Pris: Fra 149 kr.
Gavekort

Marienlyst Strandhotel

📍 Nordre Strandvej 2A, Helsingør

Leder du efter den perfekte wellness oplevelse, så ligger den muligvis og venter på Marienlyst Strandhotel. Hotellet har tidligere vundet prisen som "Årets spa". Det er derfor et rigtig godt sted, at købe et spaophold gavekort, som med garanti vil bringe glæde.

Gavekort pris: Fra 2.395 kr.

Hotel Thinggaard

📍 Jernbanegade 5, Hurup Thy

En unik spaoplevelse ligger og venter på Hotel Thinggaard i Thy. Med et gavekort kan modtageren dykke ned i Sydthy Kurbads grønne oase, hvor naturen og velvære smelter sammen. Man bliver betaget af den udendørs, opvarmede pool og den enestående sauna med glasbund, hvor fiskene svømmer fredfyldt under fødderne. Som kronen på værket kan man slappe af i et stort bassin, beliggende under en fortryllende, blinkende stjernehimmel.

Gavekort pris: Fra 200 kr.

Ystad Saltsjöbad

📍 Saltsjöbadsvägen 15, Ystad, Sverige

Overrask en særlig person med en eksklusiv spaoplevelse på Ystad Saltsjöbad. Med et gavekort kan modtageren træde ind i en verden af luksus, kun 20 meter fra Østersøens bølger. Du vil blive forkælet med en række spa-faciliteter: fra den varme jacuzzi, forfriskende dampbade og saunaer, til de naturlige varme kilder og det luksuriøse champagneboblebad. En gave, der garanteret vil blive husket.

Gavekort pris: Fra 2.900 kr.

Hotel Viking

📍 Frederikshavnsvej 70, Sæby

Glæd en du holder af med en dag i ren luksus på Hotel Viking, hvor der venter en udsigt, der tager pusten fra enhver, fra spaterrassen. Øjet kan vandre over frodige, grønne trætoppe, inden det fanges af det endeløse blå hav. Dette gavekort giver adgang til et 2.700 m2 stort spaområde, der i 2020 blev kåret som Danmarks Bedste Spa og Wellness. Her kan modtageren fordybe sig i en verden af velvære og luksus, der fuldender denne dag i afslapning. En gave, der kombinerer naturskønhed, afslapning og anerkendt kvalitet.

Pris: Fra 1.600 kr.

Fjordgaarden

📍 Vester Kær 28, Ringkøbing

Giv den ultimative afslapningsoplevelse med et gavekort til Hotel Fjordgaarden. Beliggende ved Ringkøbing Fjord og tæt på Vesterhavet, venter denne wellness-oase. Dyk ned i det beroligende 36-graders vand i Fjordbassinet, nyd den betagende udsigt over havet og naturen, og slap derefter af i deres luksuriøse sauna eller dampbad.

Gavekort pris: Fra 2.596 kr.

Comwell Kellers Park

📍 H. O. Wildenskovsvej 28, Børkop

Overrask en du holder af med en dag i ren luksus på Comwell Kellers Park. Med et gavekort kan modtageren fordybe sig i en verden af velvære, mens den storslåede udsigt over Vejle Fjords azurblå bølger nydes. Efter timer med fordybelse i deres udendørs hot tubs, sauna, pools og dampbade, kan der slappes helt af i spaområdets komfortable loungestole og lade vejle fjords skønhed synke ind.

Gavekort pris: Fra 999 kr.

Tambohus Kro & Badehotel

📍 Tambogade 37, Thyholm

Moodtageren kan drømme sig væk til Limfjordens bredder, hvor gourmetmiddage, idylliske omgivelser og autentisk krohygge venter. Med sæsonens friske råvarer og udsøgte smagsoplevelser er dette den perfekte gave til dem, der fortjener en pause fra hverdagen. Overrask en du holder af med en uforglemmelig oplevelse ved vandet i Thy.

Gavekort pris: Fra 2.798 kr.

Hotel Skansen

📍 Kyrkogatan 2, Båstad, Sverige

Glæd en du holder af med en enestående wellnessoplevelse på Hotel Skansen. Dette spa gavekort giver adgang til en traditionel svensk spa, der er bygget lige over vandet, hvilket skaber en unik nærhed til naturen. Modtageren kan nyde en saunagus-session med en betagende udsigt over havet og derefter finde forfriskning ved at tage en dukkert i det omkringliggende hav. En gave, der kombinerer tradition, natur og luksus i en uforglemmelig pakke.

Gavekort pris: Fra 2.510 kr.

Comwell Borupgaard

📍Nørrevej 80, Snekkersten

Få en dag i paradis på Comwell Borupgaard, beliggende i de mest naturskønne omgivelser. Dette gavekort giver adgang til den omfattende AquaSpa, hvor stress og bekymringer forsvinder som dug for solen. Modtageren kan fordybe sig i en række luksuriøse faciliteter, fra natursauna og saltsauna til tempererede bade. Derudover tilbyder hotellet en række afslappende wellnessbehandlinger, der fuldender denne dag i velvære.

Gavekort pris: Fra 2.199 kr.

Indhold her på siden

Typiske spørgsmål og svar om gavekort til spaophold

Et gavekort til spa og wellness koster ikke det samme alle steder. Prisen bestemmes af flere ting og afgøres blandt ud fra, hvilket type ophold du vælger og hvor mange spabehandlinger du ønsker.

Vil du opgradere med flere overnatninger, ekstra skønhedsbehandlinger eller udvide menuen, koster det naturligvis mere. Derimod vil det være billigere, hvis du vælger en spadag.

Du skal regne med, at et prisen på et spaophold begynder ved 1.000 kroner pr. person, mens en spadag koster fra 400 kroner pr. person.

Gavekortet til wellness bliver leveret inden for 2-4 hverdage afhængig af, hvilken omdelingsmetode du vælger.

Skal det gå stærkt, kan du naturligvis også printe selv. Så har du det i din indbakke få minutter efter, at det er købt.

Du har altid mulighed for selv at vælge, hvilket beløb der skal skrives på wellnessgavekortet.

Hvad er et spaophold?

Er det tid til at sænke skuldrene og slappe helt af? Det er på dagsordenen, når man tjekker ind til et par rolige dage i skønne omgivelser på et af de mange spahoteller. Ordet spa udspringer af det latinske salus per aqua, der betyder ”hele gennem vand”, og netop vandet er omdrejningspunktet på et spaophold. 

Vil du give et spa og wellness gavekort?

De populære ophold kaldes også wellnessophold eller kurophold, men fælles for dem er, at man kan slappe af i de lækre udendørs og indendørs bade, ligesom man også kan modtage spabehandlinger.

Vågn op til en dejlig morgenbuffet

Ofte vil der være middag og overnatning inkluderet i opholdet, og det vil gavemodtageren sætte pris på efter en dag i spabadene. Næste morgen kan den heldige modtager stå op til en stor morgenbuffet, inden opholdet afsluttes med endnu en wellnessbehandling, så man tjekker ud frisk og klar med ny energi! 

Prøv de afslappende spabade

Det er altid dejligt med en pause fra hverdagen, og netop det får man på et spaholdophold. Her er der fokus på afslapning og velvære, så man mærker, hvordan kroppen og hovedet fyldes af ny energi.

Det er meget forskelligt, hvilke spabade- og behandlinger man kan få på de enkelte ophold, men herunder kan du se en liste over, hvad der venter rundt omkring i landet:

 •     Finsk sauna
 •     Infrarød sauna
 •     Massagebruser
 •     Termiske bade
 •     Koldvandsbade
 •     Opvarmet pool
 •     Kneippkur
 •     Fodbade
 •     Udendørs spabad
 •     Boblebad
 •     Thalasso spa
 •     Saltbade
 •     Lyd- og duftbade 
 •     Fiskespa

Giv det rigtige gavekort til et ophold med spa og wellness

Danmark er en populær destination, når det gælder ophold med spa og wellness, og turisterne tager gerne her til landet for at opleve den luksus, hotellerne tilbyder. Der er ingen grund til at tage turen til udlandet for at opnå fuld velvære – måske venter det faktisk lige rundt om hjørnet? 

Vil du give et gavekort til spa og wellness, må du først finde ud af, hvilket type ophold du har brug for. Vil du overraske med et weekendophold, en enkelt overnatning eller søger du blot en spadag?

Du kan også vælge en spadag

Mulighederne er mange og afhængig af, hvilken version du vælger, er der naturligvis også prisforskel.

Det koster nemlig mindre at tage på en enkelt spadag, end det gør at booke et ophold med flere overnatninger. Heldigvis kan du ofte finde en god deal, så du kan komme af sted til en god pris på et afslappende spaophold.

Gode overvejelser før du vælger

Skal du overraske dit livs kærlighed med et gavekort til spa og wellness, er et romantisk ophold et godt udgangspunkt. Ofte vil der være champagne og chokolade på værelset, så I kan begynde den dejlige weekend med lidt lækkert, før I stille og roligt går mod spaen for at modtage parbehandlinger.

De moderne spahoteller tilbyder ofte mange nye, spændende faciliteter. Vil du opgradere spaopholdet med golf, fitness, tennis eller aktiv sport? Kombinationen af spa og motion er skøn. Efter et par aktive timer med høj puls og gode oplevelser, kan den heldige modtager af gavekortet se frem til afslappende behandlinger i wellnessafdelingen, hvor de trætte muskler forkæles.

Til naturelskeren er det oplagt at vælge et af de ældre kurhoteller, der ligger med en skøn udsigt til havet. Her er det dejligt at gå tur i de store skove, langs stranden eller hoppe på cyklen og udforske det idylliske lokalområde, når tiden ikke bruges i spaen.

Hvad er inkluderet i et ophold?

Det er utroligt forskelligt, hvad de enkelte ophold inkluderer. Søger du efter noget specifikt, må du derfor sætte dig godt ind i mulighederne, før du bestiller wellnessgavekortet.

Du kan dog forvente, at de mest almindelige standardservices inden for hotelbranchen står til rådighed, når du tjekker ind. Herunder kan du se en liste over, hvilke faciliteter du med stor sandsynlig får tilbudt som en del af dit ophold:

 • Fri adgang til spa og wellness
 • Mulighed for tilkøb af spabehandlinger
 • Lån af badekåbe, badetøfler og håndklæder
 • Fri adgang til vand, kaffe og te
 • Små, spiselige forfriskninger, fx frugt og nødder
 • Mulighed for tilkøb af mad
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering
 • Mulighed for at booke overnatning med middag og morgenmad


Har du nogle særlige ønsker til dit spahold? Du kan altid kontakte hotellet med spørgsmål, før du booker et gavekort. På den måde kan du være helt sikker på, at alle dine kriterier bliver opfyldt, så modtageren af den dejlige gave kan blive fuldt forkælet.

Kend dine rettigheder ved køb af gavekort til spaophold

Når du modtager eller køber et gavekort, er det vigtigt at være opmærksom på dine rettigheder.

Som udgangspunkt har du minimum 3 år til at indløse dit gavekort. Det giver dig god tid til at planlægge dit ophold.

For at sikre dig de mest nøjagtige og opdaterede oplysninger, anbefales det at besøge konkurrence- og Forbrugerstyrrelsens hjemmeside. Her finder du dybdegående information om dine rettigheder. 

Gode ting at tage med på et spaophold med wellness

Når du har modtaget et gavekort til wellness og spa, er der nogle ting, der er praktiske at have med i tasken. Ved et almindeligt ophold er mange ting inkluderet, men ofte er det dejligt at have sine egne ting med, så du opnår fuld komfort. Håndklæder, badekåbe, tøfler sengetøj, shampoo og sæbe er som regel altid inkluderet i prisen, så det behøver du ikke tage med.

Herunder har vi lavet en komplet pakkeliste til dig, så du ikke skal være i tvivl om, hvad du får brug for.

Komplet pakkeliste til dit ophold med spa og wellness

Hvis du ikke har været på ophold med spa og wellness tidligere, kan det give udfordringer at pakke tasken. Vi vil gerne hjælpe dig, så herunder kan du finde en komplet pakkeliste, du kan lade dig inspirere af.

Husk altid at pakke

 •     Badetøj
 •     Toilettaske
 •     Pung
 •     Husnøgler
 •     Mobiltelefon (plus oplader)

Til et ophold med overnatning

 •     Tøj
 •     Sko
 •     Tandbørste og tandpasta

Ting du kan overveje

 •     En god bog
 •     Kamera
 •     Sportstøj
 •     Pas (ved spaophold i udlandet)


Får du brug for andre ting under et spaophold, vil det altid være oplyst på spahotellets hjemmeside. Du er dog mere end velkommen til altid at kontakte kurstedet forud for dit besøg. De vil med stor glæde besvare dine spørgsmål, så du får pakket tasken med alt det essentielle.

Bedøm denne artikel