fbpx

Weekendophold

De bedste weekendophold tilbud - Opdateret maj 2024

Tænk at blive liggende under dynen uden, at vækkeurets insisterende lyd afbryder skønhedssøvnen.

Når hverdagen farer forbi, er der sjældent tid til afslapning mellem pligterne, og netop derfor er det særligt vigtigt med ro og nærvær i weekenderne – til dig, din familie, kæreste eller børn.

Pak tasken til et skønt weekendophold i afslappende omgivelser og glæd dig til langsomme morgener, lækker mad og gode oplevelser.

Vi har samlet nogle af de bedste weekendophold i Danmark, så du kan komme væk fra hverdagen og samle ny energi.

Hvor vil du gerne på weekendophold?

JyllandFynSjællandTyskland

Weekendophold i Jylland

Hotel Viking

📍Frederikshavnsvej 70, Sæby

Forkæl dig selv ved at vælge et weekendophold på Hotel Viking. Hotellet er udnævnt til Danmarks bedste spa-hotel to år i træk. At bo på dette hotel er synonymt med luksus og en skøn oplevelse. Med sin eksklusive spa- og wellnessafdeling lover Hotel Viking at forkæle dig fra det øjeblik, du ankommer, til du tager afsted.

Pris: Fra 1.600 kr. for 2 personer
Du sparer 40%

Vejlsøhus

📍Vejlsøvej 51, Silkeborg

Et weekendophold på Vejlsøhus i Silkeborg giver dig en unik kombination af historisk charme og moderne faciliteter. Her er mange spændende aktiviteter i nærheden. Besøg AQUA, Nordeuropas største ferskvandsakvarium, eller tag på en frisk vandretur i Silkeborgs skønne natur.

Pris: Fra 733 kr. for 2 personer

Alsik Hotel

📍Nørre Havnegade 21-25, Sønderborg

Forestil dig et weekendophold, der får dig til at slappe af fra hverdagens travlhed. Det får du mulighed for på Hotel Alsik. Deres weekendophold er designet til at forynge både krop og sind, idet du får fuld adgang til den banebrydende Nordisk Spa & Wellness-afdeling. Med over 60 forskelligartede spaoplevelser fordelt på 4.500 m2 og fire etager.

Pris: Fra 1.361 kr. for 2 personer

Hanstholm Camping

📍Hamborgvej 95, Hanstholm

Oplev en weekend i Thy hvor himmel, hav og horisont mødes, perfekt for den aktive familie, der søger nye eventyr. Om du foretrækker autocamper, luksushytte eller telt, er du på Hanstholm Camping sikret en oplevelse tæt på kilometerlange sandstrande og vilde klitlandskaber. Aktivitetsmulighederne spænder fra vandring og cykling til surfing, alt sammen inden for rækkevidde af Nationalpark Thy.

Pris: Fra 200 kr. for 2 personer
Du sparer 62%

Benniksgaard Hotel

📍Sejrsvej 101, Gråsten

Med udsigt over den blå Flensborg Fjord får du det flotteste vue fra superior-værelset på Benniksgaard Hotel i Sønderjylland. Nyd eftermiddagskaffe og kage i de smukke, hvide bindingsværkbygninger, der vidner om områdets historie, og se frem til en 4-retters middag om aftenen.

Pris: Fra 799 kr. for 2 personer

DGI Huset Herning

📍Kousgaards Pl. 3, Herning

DGI Huset i Herning tilbyder et alsidigt weekendophold, der kan skræddersys efter enhver smag. Uanset om du ønsker et familievenligt ophold, hvor aktiviteter og faciliteter er tilpasset børnene, eller et romantisk getaway med din partner, hvor wellness står i centrum, er DGI Huset det ideelle valg. For de sportsinteresserede byder hotellet også på et væld af muligheder, fra svømmebassin og fitnesscenter til klatrevæg og boldbaner. Alle faciliteter er designet til at give gæsterne maksimal komfort og fleksibilitet, så I kan nyde jeres ophold præcis, som I ønsker.

Pris: Fra 799 kr. for 2 personer

Helnan Marselis Hotel

📍 Strandvejen 25, Aarhus

Oplev et enestående weekendophold med en storslået beliggenhed direkte ved havet og tæt på Marselisborg Skov. Nyd et værelse med havudsigt, hvor du kan vågne op til lyden af bølger og se solen stige op over vandet. Udforsk de lokale attraktioner som Marselisborg Slot eller tag direkte ind til centrum. Helnan Marselis Hotel er det perfekte tilflugtssted for dem, der søger en blanding af kulturel rigdom og naturskønne oplevelser i hjertet af Aarhus.

Pris: Fra 880 kr. for 2 personer

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

📍Koldingvej 51, Christiansfeld

Oplev det smukke Sønderjylland med udgangspunkt i Den Gamle Grænsekro, hvor nogle af historiens største og mest skelsættende begivenheder fundet sted. Efter en dag med oplevelser i land og by kan du se frem til en lækker 3-retters middag på kroen.

Pris: Fra 868 kr. for 2 personer

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

📍Tambogade 37, Thyholm

Tambohus Kro ligger kun få minutters gang fra Limfjordens rolige vande. Her lever de lækre østers, du sammen med kromanden henter om eftermiddagen og nyder med mousserende vin. Dagen fuldendes med 5-retters gourmetmenu i den hyggelige restaurant, hvor også morgenmaden med de hjemmelavede specialiteter serveres næste dag.

Pris: Fra 1.199 kr. for 2 personer

Weekendophold på Fyn

Slotsophold på Broholm

📍 Broholmvej 32, Gudme

Det smukke gamle slot på Fyn er et romantisk møde. Glæd dig til hjemmebagt kage med kaffe eller te i de hyggelige stuer på Broholm Slot, før gourmetmenuen serveres i restauranten. Natten tilbringes i den store slotssuite, og næste morgen venter en lækker buffet.

Pris: Fra 1.395 kr. for 2 personer

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

📍 Skrøbelev Hedevej 4, Rudkøbing

Skrøbelev Gods ligger smukt i Langelands natur mellem skov og marker. Dit dejlige ophold begynder med en spændende rundvisning på godset, hvorefter du har god til afslapning inden middagen. Besøg også vinkælderen med den rustikke pejsestue.

Pris: Fra 1.600 kr. for 2 personer

Weekendophold på Sjælland

Kokkedal Slot Copenhagen

📍Kokkedal Alle 6, Hørsholm

Oplev et luksuriøst weekendophold på 5-stjernede Kokkedal Slot. Placeret kun 30 km fra København og 400 meter fra Øresund. Denne historiske ejendom fra 1746 tilbyder et lækkert spacenter med indendørs pool, luksuriøse italienske toiletartikler på alle værelser, og unik indretning. En perfekt blanding af historie, luksus, og naturskøn beliggenhed.

Pris: Fra 645 kr. for 2 personer

Weekendophold i Tyskland

Das James

📍 Fördepromenade 30, Flensburg, Tyskland

Hvis du drømmer om en luksuriøs weekend i Tyskland, er Das James det perfekte valg. Dette femstjernede spa- og wellnesshotel byder på fremragende faciliteter, som garanterer en ekstraordinær oplevelse. Hotellet har et imponerende wellness-område, der strækker sig over 2.000 m² og tre etager, hvor du kan fordybe dig i total afslapning. For familier med børn tilbyder hotellet et dedikeret børnespa, der sikrer, at selv de yngste gæster føler sig velkomne.

Pris: Fra 1.753 kr. for 2 personer

Weekendophold på SIDE Design Hotel

📍 Drehbahn 49, Hamborg, Tyskland

I det centrale Hamborg finder du det 5-stjernede superior hotel SIDE Design Hotel, der efter en gennemgribende renovering byder dig velkommen i de stemningsfulde omgivelser. I spaafdelingen kan du udfordre dig selv med fitness, men du kan også opleve de klassiske dampbade, sauna, koldtvandskar og et stort poolområde.

Pris: Fra 1.458 kr. for 2 personer

Indhold her på siden

Typiske spørgsmål og svar om weekendophold

Et weekendophold er typisk et hotelophold fra fredag til søndag eller lørdag til søndag. 

De billige weekendophold koster fra 1.000 kroner for 2 personer, men så er mad og drikkevarer med stor sandsynlighed ikke inkluderet. Ønsker du middagen serveret i restauranten, skal du vælge ophold, hvor prisen begynder ved 1.300 kroner for 2 personer. 

 •     Marienlyst Strandhotel
 •     Alsik Hotel
 •     Hotel Thinggaard
 •     Vejlefjord
 •     Comwell Borupgaard
 •     Comwell Kellers Park
 •     Ruths Hotel
 •     Kragerup Gods
 •     Skodsborg Kurhotel
 •     Strandhotellet Blokhus
 •     Benniksgaard Hotel
 •     Himmerland Golf & Spa Resort
 •     Hotel Amerika
 •     Hotel Viking
 •     Tøj og sko til overnatning
 •     Toilettaske
 •     Husnøgler
 •     Mobiltelefon og oplader
 •     En god bog, magasiner eller dagens avis
 •     Eventuelt badetøj

Hvad koster et weekendophold?

Prisen på et weekendophold afhænger af flere ting. Det kan blandt andet være: 

 •     Hvilken tid på året, du tager afsted (højtider og ferier hæver prisen)
 •     Hvor mange der tager afsted (er det hele familien eller kun et ophold for 2)
 •     Hvad du ønsker, skal være inkluderet (fx gourmet, golf eller wellness)
 •     Hvilken ugedag du tjekker ind (fredage og lørdage er oftere dyrere)
 •     Hvor i Danmark eller udlandet du booker overnatning

 

De billige weekendophold koster fra 1.000 kroner for 2 personer, men så er mad og drikkevarer med stor sandsynlighed ikke inkluderet. Ønsker du middagen serveret i restauranten, skal du vælge ophold, hvor prisen begynder ved 1.300 kroner for 2 personer. De tilbud er ofte med middag, drikkevarer, morgenmad og overnatning, så du kan være sikker på at få alt med i din deal.

Få en god deal

Der kan være mange penge at spare på et billigt weekendophold, hvis du finder en god deal. Det kan derfor godt betale sig at slå til, hvis du falder over en samlet pakkeløsning eller køber et gavekort. 

Undersøg derfor i god tid, om der er tilbud på netop det ophold, du går og drømmer om. 

Et rigtig godt tip er derfor, at holde øje med flere forskellige bookingsider. På den måde sikrer du dig den altid bedste pris. Flere bookingsider tilbyder også prisgaranti, så du med garanti får den bedste pris. 

Tilslut bør du også skrive dig op med på din e-mail til én eller flere bookingsider. Så får du tilsendt de bedste kampagner direkte i indbakken, og kan slå til når der køres eksklusive rabatter. 

Hvad er et weekendophold?

Trænger du til ferie fra hverdagen, men kan du ikke trække en uge ud af den travle kalender? Et weekendophold er den perfekte løsning. Her får du den afslappende feriestemning på få dage. De populære ophold strækker sig kun over 2-3 dage – fra torsdag til lørdag, fredag til søndag eller hvilke andre dage på ugen, du har lyst til at tage afsted.

Du bliver fyldt med ny energi på kort tid! Hotellet sørger for, at du får fuld forkælelse og luksus fra det øjeblik, du tjekker ind, til du igen ruller ud ad døren med kufferten.

Oplev musik, dans, wellness og meget mere

Har du en hobby eller en interesse, du vil bruge mere tid på?

Du kan nemt kombinere dine interesser med et ophold, hvor du har god tid til at udvikle dine kompetencer inden for golf, tennis eller noget helt tredje.

Har du lyst til at lytte til musik, kan du med fordel booke et weekendophold med koncert. Efter middagen i restauranten kan du se frem til en god musikoplevelse med din yndlingskunstner eller dit favoritband. Får du lyst til at danse med? Du kan også købe et ophold med musik og dans. Her spiller et band op under og efter middagen, så du kan få rørt benene. 

Wellness er naturligvis også en mulighed, hvis du ønsker at forkæle kroppen med spa, massage eller skønhedsbehandlinger. Det er især oplagt at invitere din partner med på et wellnessophold, hvis du ønsker en romantisk weekend for 2. 

Hvad er det bedste weekendophold?

Du er garanteret luksus på et dejligt weekendophold, hvad enten du tjekker ind på et hotel i Danmark eller udlandet. Rundt omkring i landet finder du en række skønne hoteller, som glæder sig til at byde dig velkommen i afslappende og charmerende omgivelser og forkæle dig fra start til slut.

Søger du efter de bedste weekendophold tilbud i Danmark? Herunder kan du se, hvilke muligheder du har: 

Her er de bedste weekendophold

 •     Marienlyst Strandhotel
 •     Alsik Hotel
 •     Hotel Thinggaard
 •     Vejlefjord
 •     Comwell Borupgaard
 •     Comwell Kellers Park
 •     Ruths Hotel
 •     Kragerup Gods
 •     Skodsborg Kurhotel
 •     Strandhotellet Blokhus
 •     Benniksgaard Hotel
 •     Himmerland Golf & Spa Resort
 •     Hotel Amerika
 •     Hotel Viking

 

Hvad skal jeg medbringe på et weekendophold?

Selvom du kun skal være af sted et par dage, er der alligevel nogle ting, du skal huske at medbringe på et weekendophold. Har du booket en weekend med wellness, skal du huske at få badetøjet med, ligesom toilettaske, tøj, sko og en god bog også må med i tasken. 

Heldigvis er det ikke alting, du selv skal sørge for. Når du booker et weekendophold, har det servicemindede personale klargjort det meste på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om småting. Din fineste opgave er at slappe af og nyde hvert et øjeblik. 

Sengetøj og håndklæder ligger allerede klar til dig på værelset, og ser du frem til et uforglemmeligt ophold med spa eller massage, vil der også være badetøfler og badekåbe til rådighed. Mad og drikkevarer klarer kokken, så her skal du blot huske at sige i receptionen, hvornår du ønsker at sætte dig til bords i restauranten.

Du skal pakke disse ting 

Skal du på weekendophold med aktiviteter som surfing, golf, tennis eller noget helt fjerde? Når du skal på kano, – cykel,- eller vandretur, hvor særligt udstyr, tøj eller sko er en forudsætning for succes, skal du selvfølgelig huske at pakke det. 

Skal du derimod blot slappe af med rolige gåture, læsning og lækker mad, er det sjældent aktuelt at medbringe andet end det mest basale. 

Husk at pakke dette

 •     Tøj og sko til overnatning
 •     Toilettaske
 •     Husnøgler
 •     Mobiltelefon og oplader
 •     En god bog, magasiner eller dagens avis
 •     Eventuelt badetøj

 

Har du været så heldig at få et gavekort til weekendophold? Du skal huske at medbringe gavekortet, så det kan blive indløst ved check-in. Glem heller ikke passet eller udenlandske mønter som euros eller svenske kroner, hvis du tager på en billig weekendtur for 2 til udlandet.

Glem ikke hunden

Du må ikke glemme familiens firbenede ven, når du tager på forlænget weekend. Det er ikke på alle hoteller, du kan tage vovsen med. Vil du på weekendophold med hund, anbefaler vi, at du tager kontakt til hotellet på forhånd eller dykker ned i detaljerne på stedets hjemmeside, så du kan være sikker på, at din hund kan komme med.

Hvis ikke det er muligt at få Fido med på ferie, skal du sørge for at finde en pasningsmulighed, mens du er væk.

Oplev et romantisk weekendophold for 2

Har du svært ved at finde tid til romantik i hverdagen? Det kan være en udfordring at finde tid og overskud til nærvær i en travl hverdag, når børn, karriere, sport og huslige pligter skal passes. Alligevel er det vigtigt at prioritere tosomheden, sætte fokus på partneren og nyde hinandens selskab.

Hvorfor ikke overraske din udkårne med et romantisk weekendophold for 2?

Her får I tid til at genfinde gnisten eller snakke om stort og småt langt væk fra bunkerne med vasketøj, de stramme deadlines på jobbet og støvsugeren, som står i kosteskabet og venter.

Kom væk fra hverdagen

I kommer væk fra hverdagen på et weekendophold, og fra I træder ind ad døren på hotellet, venter en verden af luksus. Sagt på en anden måde: I får de bedste betingelser for at mærke, hvordan romantikken blomstrer mellem jer.

Her får I tid til at holde i hånden, gå lange ture i de smukke omgivelser eller dase ved poolkanten i spaen.

Når man aktivt fjerner sig fra de vante rammer, opstår nye muligheder, perspektiver og drømme. Det mærker I på et ophold, så glæd jer til en afslappende ferie med god mad og hygge.

Tæt på naturen

Det er videnskabeligt bevist, at naturen har en magisk indvirkning på mennesket. Den ro og afslapning du oplever under åben himmel, er noget ganske særligt. 

Vil du helt ned i gear? Mange hoteller er placeret i smukke omgivelser tæt ved skov, strand eller park. Det giver dig og din partner unikke oplevelser og muligheder for at komme tæt på naturen og mærke den energi, man fyldes af, når man lader øjet hvile på grønne planter, store træer, blå bølger eller farverige blomster.

Få kvalitetstid med familien

Det er ikke kun din partner, du kan forkæle med feriestemning uden for ferietiden. Et weekendophold for 2 tilbud med børn er bestemt også en mulighed. Vælg er resort eller et hotel, som sætter de mindste i centrum – det giver et godt afsæt, hvor hele familien kan samles om musik, sport, dyr eller noget helt fjerde og femte.

Skal der bruges masser af energi? På Kragerup Gods kan I udfordre jer selv i klatreparken Go High, og tager I turen til Himmerland Golf og Spa Resort venter der bowling, tennis, legeland og andre sjove aktiviteter for både store og små.

Oplevelser for både store og små

Der venter mange oplevelser over alt i landet, så hvorfor ikke kaste jer ud i nogle af de skønne muligheder sammen? Det er oplagt at lade et weekendophold i Danmark være omdrejningspunkt for et hyggeligt familietræf, hvor både store og små kan mødes om sjove aktiviteter.

På Skallerup Seaside Resort er der wellness til de voksne og familiens større medlemmer, mens de små kan muntre sig med at klappe kaninerne eller ride på hestene, der også er på stedet.

Er dine børn vandhunde, vil de med sikkerhed blive underholdt på Hvidbjerg Strand, hvor et stort vandland venter. Turen til stranden er heller ikke lang, så pak en picnickurv og tag hele familien med til havet for at samle sten, spise mad, bygge sandslotte og svømme en tur.

Bedøm denne artikel