Weekendophold

De bedste weekendophold tilbud - Opdateret juni 2023

Tænk at blive liggende under dynen uden, at vækkeurets insisterende lyd afbryder skønhedssøvnen.

Når hverdagen farer forbi, er der sjældent tid til afslapning mellem pligterne, og netop derfor er det særligt vigtigt med ro og nærvær i weekenderne – til dig, din familie, kæreste eller børn.

Pak tasken til et skønt weekendophold i afslappende omgivelser og glæd dig til langsomme morgener, lækker mad og gode oplevelser.

Vi har samlet nogle af de bedste weekendophold i Danmark, så du kan komme væk fra hverdagen og samle ny energi.

Hvor vil du gerne på weekendophold?

JyllandFynSjællandTyskland

Weekendophold i Jylland

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

📍Bredgade 58, Skjern

Det prisvindende og internationalt anerkendte destilleri Stauning Whisky inviterer dig inden for til en overnatning i særlige omgivelser. Foruden en spændende rundvisning i produktionen, kan du se frem til lækker middag med vin i Restaurant Stuen Th. og stor morgenbuffet næste dag.

Pris: Fra 2.190 kr. for 2 personer

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

📍Sejrsvej 101, Gråsten

Med udsigt over den blå Flensborg Fjord får du det flotteste vue fra superior-værelset på Benniksgaard Hotel i Sønderjylland. Nyd eftermiddagskaffe og kage i de smukke, hvide bindingsværkbygninger, der vidner om områdets historie, og se frem til en 4-retters middag om aftenen.

Pris: Fra 2.598 kr. for 2 personer

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

📍Haversmosevej 21, Randers NV

Prøv noget nyt og overnat i en 11.000 liters italiensk vintønde! I den runde trætønde finder du alle moderne fornødenheder: Bløde senge, tempererende aircondition og køleskab til kolde drikke. Morgenmaden kan nydes på terrassen, hvor udsigten byder på grønne landskaber.

Pris: Fra 1.390 kr. for 2 personer

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

📍Ryesgade 33, Ry

En middag på Lyng Dal Hotel tager afsæt i hjemmedyrkede og lokale råvarer. Du kan derfor glæde dig til en autentisk gourmetoplevelse i restauranten, der er anbefalet af White Guide, før du lægger hovedet på puden i hotelværelsets romantiske omgivelser.

Pris: Fra 1.790 kr. for 2 personer

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

📍Sundvej 87, Hvalpsund, Farsø

Limfjordens blå bølger vugger kun få minutters gang fra den historiske Hvalpsund Færgekro. Fordyb dig i vuet med kaffe og kage, før du sætter dig til bords i restauranten og nyder en 5-retters menu lavet af årstidens, lokale råvarer.

Pris: Fra 1.798 kr. for 2 personer

Luksus Camping i Airstream

📍Haversmosevej 21, Randers NV

Glæd dig til en skøn overnatning i en amerikansk airstreamer med udsigt over østjyske vinmarker på vingården Cold Hand Winery. I vognens køleskab står lokalproduceret vin fra gården klar, og både middag og morgenmad er hjemmelavet af egne råvarer.

Pris: Fra 1.895 kr. for 2 personer

Gourmetophold på Hotel Amerika

📍Amerikavej 48, Hobro

I restauranten på Hotel Amerika er der dækket op til en 6-retters sæsonmenu. Forvent gastronomi på højt niveau, for ambitionerne og anmeldelserne matcher i det anerkendte køkken, hvor kun de bedste råvarer forvandles til smagfulde gourmetoplevelser.

Pris: Fra 2.800 kr. for 2 personer

Ophold i FÆNGSLET

📍Fussingsvej 8, Horsens

Læg dig til at sove i en gammel fængselscelle på det tidligere Horsens Statsfængsel. Foruden fri adgang til det prisvindende museum får du morgenmad i sygeafdelingen efter en nat bag tremmer.

Pris: Fra 850 kr. for 2 personer

Luksus Kanoophold ved Gudenåen

📍Papirfabrikken 12, Silkeborg

Gudenåen slynger sig gennem Silkeborgs smukkeste natur, hvor isfugle, nattergale og krogede træer er en del af landskabet. Efter en dag med naturoplevelser i kanoen, kan du glæde dig til en 3-retters middag i luksuriøse omgivelser på Radisson Blu efterfulgt af en afslappende massage og rolig nat på værelset, før morgenbuffeten venter.

Pris: Fra 2.190 kr. for 2 personer

Ophold på Brænderiet Limfjorden

📍Sundsørevej 4, Roslev

I de hyggelige træhytter ved Brænderiet Limfjorden venter en stemningsfuld weekendoplevelse, der begynder med rundvisning og smagning på destilleriet. Middagen spises med udsigt, og morgenmaden serveres næste dag i det store, naturlige orangeri.

Pris: Fra 1.540 kr. for 2 personer

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

📍Koldingvej 51, Christiansfeld

Oplev det smukke Sønderjylland med udgangspunkt i Den Gamle Grænsekro, hvor nogle af historiens største og mest skelsættende begivenheder fundet sted. Efter en dag med oplevelser i land og by kan du se frem til en lækker 3-retters middag på kroen.

Pris: Fra 1.450 kr. for 2 personer

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

📍Tambogade 37, Thyholm

Tambohus Kro ligger kun få minutters gang fra Limfjordens rolige vande. Her lever de lækre østers, du sammen med kromanden henter om eftermiddagen og nyder med mousserende vin. Dagen fuldendes med 5-retters gourmetmenu i den hyggelige restaurant, hvor også morgenmaden med de hjemmelavede specialiteter serveres næste dag.

Pris: Fra 2.598 kr. for 2 personer

Glamping i Camp Back To Nature hos Cold Hand Winery

📍Haversmosevej 21, Randers NV

Oplev glamping i de luksuriøse omgivelser ved vingården Cold Hand Winery. Teltet er placeret i de smukkeste naturomgivelser, hvor du blandt andet kan slappe af i hængekøjen, varme dig ved bålet og slappe af i cowboybadekarret eller under udebruseren.

Pris: Fra 1.690 kr. for 2 personer

Kroophold på Rold StorKro

📍Vælderskoven 13, Skørping

Fra restaurantens store panoramavinduer, hvor aftenens 3-retters sæsonmenu serveres, er der fantastisk udsigt over den smukke Gravlev Ådal og græssende dådyr. Du bydes velkommen med bobler på værelset, før middagen serveres. Her venter gode kvalitetsvine, før middagen sluttes af med kaffe, te og likør.

Pris: Fra 2.356 kr. for 2 personer

Kroophold med musik hos Rudbøl Grænsekro

📍Rudbølvej 36, Højer

Kridt danseskoene til en festlig aften med overnatning på Rudby Grænsekro. Du bydes velkommen i de hyggelige krostuer med kaffe og kringle, før du et par timer senere kan sætte dig til bords i restauranten, hvor bandet spiller op til dans. Næste morgen begynder med brunch.

Pris: Fra 1.698 kr. for 2 personer

Ophold i cirkusvogn hos Pensionat Gjøl

📍Limfjordsgade 96, Aabybro

Pensionat Gjøl byder hele familien velkommen i hyggelige rammer. Se frem til en anderledes overnatning i de nyrenoverede cirkusvogne og glæd jer til at klappe kaniner, katte og høns. Gå heller ikke glip af trampoliner, bålplads og fjorden, som ligger i gåafstand fra cirkuspladsen.

Pris: Fra 700 kr. for 2 personer

Fjordophold på Fakkelgaarden

📍Fjordvejen 44, Kruså

Fakkelgaarden er et gastronomisk fyrtårn, der knejser på toppen af Kruså med udsigt over Flensborg Fjord. Nyd udsigten fra værelset eller terrassen, mens kaffe og hjemmebag serveres. Efter snacks og aperitif venter kokkens 4-retters gourmetmenu, før middagen afrundes med petit fours og stempelkaffe. Næste dag venter husets specialiteter på morgenbordet.

Weekendophold på Fyn

Slotsophold på Broholm

📍 Broholmvej 32, Gudme

Det smukke gamle slot på Fyn er et romantisk møde. Glæd dig til hjemmebagt kage med kaffe eller te i de hyggelige stuer på Broholm Slot, før gourmetmenuen serveres i restauranten. Natten tilbringes i den store slotssuite, og næste morgen venter en lækker buffet.

Pris: Fra 2.990 kr. for 2 personer

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

📍 Vornæs Skovvej 14, Svendborg

Det luksuriøse glampingtelt står klar på Thorseng Nature Resort, så du efter en behagelig nat i de bløde senge, kan vågne til lyden af fuglesang. Se også frem til afslapning og kvalitetstid i sauna, dampbad og varmtvandsbassin eller nyd en dukkert fra den private strand med badebro.

Pris: Fra 5.490 kr. for 2 personer

Overnatning i telt på Skovsgaard Gods

📍 Kågårdsvej 10, Rudkøbing

Kom helt tæt på naturen, når du overnatter på Skovsgaard Gods på Langeland. Det historiske sted er ejet af Danmarks Naturfond, så du har rig mulighed for at udforske de mange naturoplevelser, området byder på. De økologiske måltider er lavet af lokale råvarer for en autentisk smagsoplevelse.

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

📍 Skrøbelev Hedevej 4, Rudkøbing

Skrøbelev Gods ligger smukt i Langelands natur mellem skov og marker. Dit dejlige ophold begynder med en spændende rundvisning på godset, hvorefter du har god til afslapning inden middagen. Besøg også vinkælderen med den rustikke pejsestue.

Pris: Fra 1.292 kr. for 2 personer

Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

📍 Vornæs Skovvej 14, Svendborg

Fald i søvn i Tree Tents på Thorseng Nature Resort, mens du lytter til fuglene og kigger på den stjernebesatte nattehimmel. Du kommer helt tæt på naturen, når du putter dig i den bløde sovepose, som er foret med fåreskind. Der er også fri adgang til sauna, dampbad og varmtvandsbassin.

Pris: Fra 3.990 kr. for 2 personer

Ophold i trætophytte hos Slower Place

📍 Bøjdenvejen 51, Kværndrup

Giv dig selv en overnatning i toppen af det 200 år gamle bøgetræ, hvor den hyggelige hytte er placeret. Her får du en unik udsigt over det smukke område. Om aftenen serveres en autentisk, vietnamesisk menu bestående af tre retter med vin. Morgenmaden, der inkluderer frisk frugt, kan spises ved brændeovnen.

Pris: Fra 3.990 kr. for 2 personer

Weekendophold på Sjælland

Ophold i København på Skt. Petri

📍 Krystalgade 22, København

Det ikoniske Skt. Petri i Københavns centrum giver dig alt, hvad hjertet kan begære. Her får du overnatning i superior dobbeltværelse, fri adgang til sauna og fitness, en veltilberedt 10-retters sharing menu i Restaurant DADA og morgenbuffet dagen efter. Perfekt afsæt for en dejlig weekend i storbyen.

Pris: Fra 1.995 kr. for 2 personer

Badehotel ophold på Strandhotel Røsnæs

📍 Klintedalsvej 60, Kalundborg

Smukt er der på Strandhotel Røsnæs, som ligger med udsigt over de blå bølger, der vipper i Kalundborg Fjord. Bag de smukke, hvide bygninger venter lækre, nyrenoverede værelser med alle moderne fornødenheder, og i den anmelderroste restaurant kan du se frem til et gourmetmåltid på højt niveau.

Pris: Fra 1.718 kr. for 2 personer

Romantisk ophold på Kragerup Gods

📍Kragerupgårdsvej 33,, Ruds Vedby

Nyd en romantisk weekend i de historiske skønne omgivelser på Kragerup Gods. Tag din partner i hånden og lad jer opsluge af den store parks prægtige natur, bliv forkælet i det lækre poolområde og slap af på værelset, før middagen venter i restauranten.

Pris: Fra 2.245 kr. for 2 personer

Kulturelt ophold på Schæffergården

📍Jægersborg Alle 166, Gentofte

Siden 1755 har Schæffergårdens hvide bygninger tonet frem i landskabet ved Gentofte. Selvom du kun er 20 minutters kørsel fra Københavns pulserende bymidte, bliver du her mødt af naturens rolige landskaber. Stedet er Danmarks eneste svanemærkede, og aftenens middag er baseret på sæsonråvarer fra den 3.200 m2 store køkkenhave.

Weekendophold i Tyskland

Gourmetophold på Tortue

📍Stadthausbrücke 10, Hamborg

I Hamborgs bankende hjerte ligger det moderne og nyåbnede Tortue. Her får du en perfekt beliggenhed tæt på byens seværdigheder og spændende caféliv. På værelset venter minibar, kaff og te, inden dagens fuldendes med en franskinspireret 3-retters gourmetmenu i boutique- og designhotellets brasserie.

Pris: Fra 3.150 kr. for 2 personer

Weekendophold på Alter Meierhof

📍 Uferstrasse 1, Glücksburg, Tyskland

Alter Meierhof ligger kun 20 minutters kørsel fra den danske grænse. Foruden michelin-restauranten Meirei Dirk Luther byder det 5-stjernede luksushotel på spa i særklasse. Se frem til at blive forkælet i Therma Spa, hvor du blandt andet kan opleve autentisk hamam.

Pris: Fra 2.989 kr. for 2 personer

Weekendophold på SIDE Design Hotel

📍 Drehbahn 49, Hamborg, Tyskland

I det centrale Hamborg finder du det 5-stjernede superior hotel SIDE Design Hotel, der efter en gennemgribende renovering byder dig velkommen i de stemningsfulde omgivelser. I spaafdelingen kan du udfordre dig selv med fitness, men du kan også opleve de klassiske dampbade, sauna, koldtvandskar og et stort poolområde.

Pris: Fra 4.200 kr. for 2 personer

Weekendophold på Hotel Budersand

📍 Am Kai 3, Hørnum, Tyskland

Det stemningsfyldte badehotel Budersand har med sin unikke placering på den tyske ø Sylt syd for Rømø fornøjelsen af at byde dig velkommen i en 5-stjernet spaafdeling. Fordelt over 1.000 kvadratmeter kan du flere saunaer, dampbad, indendørs pool og terrasse med udsigt. Du kan naturligvis også modtage afslappende spabehandlinger.

Pris: Fra 11.250 kr. for 2 personer

Indhold her på siden

Typiske spørgsmål og svar om weekendophold

Et weekendophold er typisk et hotelophold fra fredag til søndag eller lørdag til søndag. 

De billige weekendophold koster fra 1.000 kroner for 2 personer, men så er mad og drikkevarer med stor sandsynlighed ikke inkluderet. Ønsker du middagen serveret i restauranten, skal du vælge ophold, hvor prisen begynder ved 1.300 kroner for 2 personer. 

 •     Marienlyst Strandhotel
 •     Alsik Hotel
 •     Hotel Thinggaard
 •     Vejlefjord
 •     Comwell Borupgaard
 •     Comwell Kellers Park
 •     Ruths Hotel
 •     Kragerup Gods
 •     Skodsborg Kurhotel
 •     Strandhotellet Blokhus
 •     Benniksgaard Hotel
 •     Himmerland Golf & Spa Resort
 •     Hotel Amerika
 •     Hotel Viking
 •     Tøj og sko til overnatning
 •     Toilettaske
 •     Husnøgler
 •     Mobiltelefon og oplader
 •     En god bog, magasiner eller dagens avis
 •     Eventuelt badetøj

Hvad koster et weekendophold?

Prisen på et weekendophold afhænger af flere ting. Det kan blandt andet være: 

 •     Hvilken tid på året, du tager afsted (højtider og ferier hæver prisen)
 •     Hvor mange der tager afsted (er det hele familien eller kun et ophold for 2)
 •     Hvad du ønsker, skal være inkluderet (fx gourmet, golf eller wellness)
 •     Hvilken ugedag du tjekker ind (fredage og lørdage er oftere dyrere)
 •     Hvor i Danmark eller udlandet du booker overnatning

 

De billige weekendophold koster fra 1.000 kroner for 2 personer, men så er mad og drikkevarer med stor sandsynlighed ikke inkluderet. Ønsker du middagen serveret i restauranten, skal du vælge ophold, hvor prisen begynder ved 1.300 kroner for 2 personer. De tilbud er ofte med middag, drikkevarer, morgenmad og overnatning, så du kan være sikker på at få alt med i din deal.

Få en god deal

Der kan være mange penge at spare på et billigt weekendophold, hvis du finder en god deal. Det kan derfor godt betale sig at slå til, hvis du falder over en samlet pakkeløsning eller køber et gavekort. 

Undersøg derfor i god tid, om der er tilbud på netop det ophold, du går og drømmer om. 

Et rigtig godt tip er derfor, at holde øje med flere forskellige bookingsider. På den måde sikrer du dig den altid bedste pris. Flere bookingsider tilbyder også prisgaranti, så du med garanti får den bedste pris. 

Tilslut bør du også skrive dig op med på din e-mail til én eller flere bookingsider. Så får du tilsendt de bedste kampagner direkte i indbakken, og kan slå til når der køres eksklusive rabatter. 

Hvad er et weekendophold?

Trænger du til ferie fra hverdagen, men kan du ikke trække en uge ud af den travle kalender? Et weekendophold er den perfekte løsning. Her får du den afslappende feriestemning på få dage. De populære ophold strækker sig kun over 2-3 dage – fra torsdag til lørdag, fredag til søndag eller hvilke andre dage på ugen, du har lyst til at tage afsted.

Du bliver fyldt med ny energi på kort tid! Hotellet sørger for, at du får fuld forkælelse og luksus fra det øjeblik, du tjekker ind, til du igen ruller ud ad døren med kufferten.

Oplev musik, dans, wellness og meget mere

Har du en hobby eller en interesse, du vil bruge mere tid på?

Du kan nemt kombinere dine interesser med et ophold, hvor du har god tid til at udvikle dine kompetencer inden for golf, tennis eller noget helt tredje.

Har du lyst til at lytte til musik, kan du med fordel booke et weekendophold med koncert. Efter middagen i restauranten kan du se frem til en god musikoplevelse med din yndlingskunstner eller dit favoritband. Får du lyst til at danse med? Du kan også købe et ophold med musik og dans. Her spiller et band op under og efter middagen, så du kan få rørt benene. 

Wellness er naturligvis også en mulighed, hvis du ønsker at forkæle kroppen med spa, massage eller skønhedsbehandlinger. Det er især oplagt at invitere din partner med på et wellnessophold, hvis du ønsker en romantisk weekend for 2. 

Hvad er det bedste weekendophold?

Du er garanteret luksus på et dejligt weekendophold, hvad enten du tjekker ind på et hotel i Danmark eller udlandet. Rundt omkring i landet finder du en række skønne hoteller, som glæder sig til at byde dig velkommen i afslappende og charmerende omgivelser og forkæle dig fra start til slut.

Søger du efter de bedste weekendophold tilbud i Danmark? Herunder kan du se, hvilke muligheder du har: 

Her er de bedste weekendophold

 •     Marienlyst Strandhotel
 •     Alsik Hotel
 •     Hotel Thinggaard
 •     Vejlefjord
 •     Comwell Borupgaard
 •     Comwell Kellers Park
 •     Ruths Hotel
 •     Kragerup Gods
 •     Skodsborg Kurhotel
 •     Strandhotellet Blokhus
 •     Benniksgaard Hotel
 •     Himmerland Golf & Spa Resort
 •     Hotel Amerika
 •     Hotel Viking

 

Hvad skal jeg medbringe på et weekendophold?

Selvom du kun skal være af sted et par dage, er der alligevel nogle ting, du skal huske at medbringe på et weekendophold. Har du booket en weekend med wellness, skal du huske at få badetøjet med, ligesom toilettaske, tøj, sko og en god bog også må med i tasken. 

Heldigvis er det ikke alting, du selv skal sørge for. Når du booker et weekendophold, har det servicemindede personale klargjort det meste på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om småting. Din fineste opgave er at slappe af og nyde hvert et øjeblik. 

Sengetøj og håndklæder ligger allerede klar til dig på værelset, og ser du frem til et uforglemmeligt ophold med spa eller massage, vil der også være badetøfler og badekåbe til rådighed. Mad og drikkevarer klarer kokken, så her skal du blot huske at sige i receptionen, hvornår du ønsker at sætte dig til bords i restauranten.

Du skal pakke disse ting 

Skal du på weekendophold med aktiviteter som surfing, golf, tennis eller noget helt fjerde? Når du skal på kano, – cykel,- eller vandretur, hvor særligt udstyr, tøj eller sko er en forudsætning for succes, skal du selvfølgelig huske at pakke det. 

Skal du derimod blot slappe af med rolige gåture, læsning og lækker mad, er det sjældent aktuelt at medbringe andet end det mest basale. 

Husk at pakke dette

 •     Tøj og sko til overnatning
 •     Toilettaske
 •     Husnøgler
 •     Mobiltelefon og oplader
 •     En god bog, magasiner eller dagens avis
 •     Eventuelt badetøj

 

Har du været så heldig at få et gavekort til weekendophold? Du skal huske at medbringe gavekortet, så det kan blive indløst ved check-in. Glem heller ikke passet eller udenlandske mønter som euros eller svenske kroner, hvis du tager på en billig weekendtur for 2 til udlandet.

Glem ikke hunden

Du må ikke glemme familiens firbenede ven, når du tager på forlænget weekend. Det er ikke på alle hoteller, du kan tage vovsen med. Vil du på weekendophold med hund, anbefaler vi, at du tager kontakt til hotellet på forhånd eller dykker ned i detaljerne på stedets hjemmeside, så du kan være sikker på, at din hund kan komme med.

Hvis ikke det er muligt at få Fido med på ferie, skal du sørge for at finde en pasningsmulighed, mens du er væk.

Oplev et romantisk weekendophold for 2

Har du svært ved at finde tid til romantik i hverdagen? Det kan være en udfordring at finde tid og overskud til nærvær i en travl hverdag, når børn, karriere, sport og huslige pligter skal passes. Alligevel er det vigtigt at prioritere tosomheden, sætte fokus på partneren og nyde hinandens selskab.

Hvorfor ikke overraske din udkårne med et romantisk weekendophold for 2?

Her får I tid til at genfinde gnisten eller snakke om stort og småt langt væk fra bunkerne med vasketøj, de stramme deadlines på jobbet og støvsugeren, som står i kosteskabet og venter.

Kom væk fra hverdagen

I kommer væk fra hverdagen på et weekendophold, og fra I træder ind ad døren på hotellet, venter en verden af luksus. Sagt på en anden måde: I får de bedste betingelser for at mærke, hvordan romantikken blomstrer mellem jer.

Her får I tid til at holde i hånden, gå lange ture i de smukke omgivelser eller dase ved poolkanten i spaen.

Når man aktivt fjerner sig fra de vante rammer, opstår nye muligheder, perspektiver og drømme. Det mærker I på et ophold, så glæd jer til en afslappende ferie med god mad og hygge.

Tæt på naturen

Det er videnskabeligt bevist, at naturen har en magisk indvirkning på mennesket. Den ro og afslapning du oplever under åben himmel, er noget ganske særligt. 

Vil du helt ned i gear? Mange hoteller er placeret i smukke omgivelser tæt ved skov, strand eller park. Det giver dig og din partner unikke oplevelser og muligheder for at komme tæt på naturen og mærke den energi, man fyldes af, når man lader øjet hvile på grønne planter, store træer, blå bølger eller farverige blomster.

Få kvalitetstid med familien

Det er ikke kun din partner, du kan forkæle med feriestemning uden for ferietiden. Et weekendophold for 2 tilbud med børn er bestemt også en mulighed. Vælg er resort eller et hotel, som sætter de mindste i centrum – det giver et godt afsæt, hvor hele familien kan samles om musik, sport, dyr eller noget helt fjerde og femte.

Skal der bruges masser af energi? På Kragerup Gods kan I udfordre jer selv i klatreparken Go High, og tager I turen til Himmerland Golf og Spa Resort venter der bowling, tennis, legeland og andre sjove aktiviteter for både store og små.

Oplevelser for både store og små

Der venter mange oplevelser over alt i landet, så hvorfor ikke kaste jer ud i nogle af de skønne muligheder sammen? Det er oplagt at lade et weekendophold i Danmark være omdrejningspunkt for et hyggeligt familietræf, hvor både store og små kan mødes om sjove aktiviteter.

På Skallerup Seaside Resort er der wellness til de voksne og familiens større medlemmer, mens de små kan muntre sig med at klappe kaninerne eller ride på hestene, der også er på stedet.

Er dine børn vandhunde, vil de med sikkerhed blive underholdt på Hvidbjerg Strand, hvor et stort vandland venter. Turen til stranden er heller ikke lang, så pak en picnickurv og tag hele familien med til havet for at samle sten, spise mad, bygge sandslotte og svømme en tur.

Bedøm denne artikel

Annonce

10% rabat på spaophold

Koldt gys eller 10% rabat?

Hos Truestory.dk kan du lige nu få 10% rabat på din spaoplevelse ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.