fbpx

Spa København

De bedste spa i København - Opdateret maj 2024

Hverdagen flyver hurtigt afsted, og i en travl dagligdag kan det blive svært at finde roen. Trænger du til at forkæle dig selv?

Du kommer helt ned i gear, når du sætter tid af i kalenderen til en dejlig spa oplevelse i København. Her får du en velfortjent pause i afslappende omgivelser, hvor det servicemindede personale forkæler dig fra start til slut.

Læs med her på siden og find den bedste spa København.

Hotel Kong Arthur

📍 Nørre Søgade 11, København

Hoten Kong Arthur er et hyggeligt spahotel placeret på Nørrebro i København. Her får du adgang til deres meget populære spaafdeling med sauna, dampbad og indendørs swimmingpool.

Laveste pris: Fra 957 kr. for 2 personer

Marienlyst Strandhotel

📍 Nordre Strandvej 2A, Helsingør

Marienlyst Strandhotel er et ikonisk spahotel i København, nærmere betegnet Helsingør. Her får du en betagende udsigt til Kronborg Slot. Hotellet byder desuden på prisvindende spa-faciliteter med saunagus, saltterapi og tempererede bade.

Laveste pris: Fra 1.661 kr. for 2 personer

Indhold her på siden

Typiske spørgsmål og svar om spa i København

Er du på udkig efter en billig løsning, kan du købe en spadag for 400 kr. pr. person, hvorimod et spaophold koster fra 1.000 kr. pr. person.

Du kan ofte finde et godt tilbud på spa i København og dermed opnå en god deal.

 • Kurhotel Skodsborg
 • Samadhi Spa
 • Hilton
 • Mirage Spa
 • Helle Thorup
 • Nimat 

Når du forkæler dig selv med spa og wellness, er håndklæder, badekåbe og tøfler altid inkluderet i prisen. Du skal blot medbringe badetøj, pung, husnøgler og mobiltelefon.

Få ny energi med spa og wellness

Selvom du befinder dig i storbyen København, kan du straks mærke roen og stilheden sænke sig, når du tjekker ind til spa og wellness. I de afslappende omgivelser er der fuldt fokus på selvforkælelse og velvære med lækre spabehandlinger, hvad enten du har brug for alenetid eller er på tur med din veninde eller kæreste.

Glæd dig til wellnessbehandlinger, dejlige bade og afslappende massage, som giver fornyet energi.

Forkæl dig selv med luksus i hverdagen

Det er ren luksus at tage på spa i København med en god veninde eller på en tur med sig selv. Det giver et dejligt afbræk fra hverdagen, så batterierne bliver ladet op. 

Har du brug for at booste dit parforhold? I storbyen er der også mange muligheder for en romantisk spadag, hvor I som par får tid til at fokusere på hinanden. 

Hvad koster spa i København?

Der er stor forskel på, hvad spa i København koster. Er du på udkig efter en billig løsning, kan du købe en spadag for 400 kr. pr. person, hvorimod et spaophold koster fra 1.000 kr. pr. person.

Du kan ofte finde et godt tilbud på spaophold i hovedstaden og dermed opnå en god deal.

Hvor er det bedste spa i København?

Den bedste spa i København afhænger af, hvad du søger, men følgende steder er yderst populære:

 • Kurhotel Skodsborg
 • Samadhi Spa
 • Hilton
 • Mirage Spa
 • Helle Thorup
 • Nimat 

Hvad skal jeg medbringe?

Når du forkæler dig selv med spa og wellness, er håndklæder, badekåbe og tøfler altid inkluderet i prisen. Du skal blot medbringe badetøj, pung, husnøgler og mobiltelefon.

Tager du på et spaophold i København, skal du naturligvis også pakke en toilettaske samt tøj og sko til overnatningen.

Tag på spaophold i København

Et ophold med spa i København er en skøn måde at opleve hovedstaden på. Kombiner de afslappende wellnessdage med at udforske byens mange restauranter, seværdigheder og shoppingcentre.

Efter en skøn dag i byen kan du se frem til lækre spabehandlinger i hotellets spaafdeling, hvis du da ikke har valgt et hotel med spa på værelset.

Du kan også vælge en spadag

Du behøver ikke at sætte flere dage af til wellness for at opnå fuld velvære. Har du et par ledige timer? En dag med spa i København kan være en dejlig pause midt i hverdagen.

Giv dig selv lov til at slappe med i de varme og kolde bade og forkæl kroppen med skønhedsbehandlinger og god massage. Det giver energi, så du føler dig frisk og klar til at vende tilbage til hverdagen. 

Bedøm denne artikel