fbpx

Bedste spaophold i Sverige

Tilbud på spaophold Sverige - Opdateret maj 2024

De er ikke kun kendt for deres sprøde knækbrød, dybe skove og smukke natur.

Landet har også en lang tradition for wellness, som afspejler sig i de mange lækre spaophold du kan opleve, når du tager turen over Øresundsbroen til Sverige.

Vil du forkæle dig selv med et afslappende ophold, kan du læse med her på siden. Vi giver dig både en komplet pakkeliste til turen, tips til de bedste spahoteller og gode deals til, hvordan du finder de billige spaophold Sverige.

Falkenberg Strandbad

📍 Havsbadsallén 2A, Falkenberg, Sverige

Falkenberg Strandbad er et meget populært strandhotel belligende i Falkenberg. Hotellet har en række førsteklasses faciliteter og serviceydelser, der gør det til den ideelle destination. Her kan du nyde spa-behandlinger i verdensklasse, middag på terrassen med udsigt over havet eller en tur på stranden. Hotellet er også perfekt egnet til konferencer, møder eller selskaber takket være dens fuldt udstyrede konferencelokaler.

Pris: Fra 1.188 kr. for 2 personer

Varbergs Kusthotell

📍 Nils Kreugers väg 5, Varberg, Sverige

Varbergs Kusthotell er et 4-stjernet hotel i Varberg, som er kendt for sin Thalasso spa med opvarmet indendørs saltvandspool og dampsauna. Beliggende ved stranden, byder hotellet på en uforglemmelig udsigt og afslappende atmosfære. I 2019 blev hotellets spa hædret med en pris fra World Luxury Spa Awards, hvilket cementerer dets status som en top destination for wellness-entusiaster.

Pris: Fra 855 kr. for 2 personer
Du sparer 41%

Ystad Saltsjöbad

📍 Saltsjöbadsvägen 15, Ystad, Sverige

Kun 20 meter fra Østersøen ligger Ystad Saltsjöbad, der er kendt for sin luksuriøse spaafdeling. Her kan du slappe af i den opvarmede jacuzzi, nyde dampbade, saunaer, varme kilder, champagneboblebad, lavvande bassiner, udendørs pool og indendørs bade.

Pris: Fra 1.605 kr. for 2 personer

Kosta Boda Art Hotel

📍 Stora Vägen 75, Kosta, Sverige

Små 4 timers kørsel fra København, finder du Kosta Boda Art Hotel. Dette 4-stjernede spahotel er berømt for sin imponerende samling af glaskunst, der inkluderer en spektakulær bar helt i glas. Du kan forkæle dig selv med et bredt udvalg af spa-behandlinger. Hotellets indendørs pool er et sandt kunstværk med integreret glaskunst under vandoverfladen, hvilket skaber en magisk svømmeoplevelse. For de aktive byder hotellet på et topmoderne fitnessrum, og til afslapning kan gæsterne nyde både dampbad og sauna.

Pris: Fra 1.624 kr. for 2 personer

Upper House Göteborg

📍 Mässans gata 24, Göteborg, Sverige

Oplev ultimativ luksus på det 5-stjernede spahotel Upper House i Göteborg. Hotellets spektakulære spa-område strækker sig fra 18.-20. etage. Her kan nyde en enestående udsigt, mens du slapper af i luksuriøse omgivelser. Højdepunktet er hotellets udendørs pool med glasbund, som giver en helt unik og fængslende svømmeoplevelse.

Pris: Fra 2.052 kr. for 2 personer

Hotel Skansen

📍 Kyrkogatan 2, Båstad, Sverige

Det er ganske særligt at træde ind i Kallbadhuset på Hotel Skansen. Den traditionelle, svenske spa er bygget ude i vandet, så du er tæt på naturen under din wellnessoplevelse. Nyd saunagus med havudsigt og køl efterfølgende kroppen ned i det omkringliggende hav.

Pris: Fra 1.236 kr. for 2 personer

Åhus Seaside

📍 Kantarellvägen 1, Åhus, Sverige

Åhus Seaside er et helt nyt spahotel beliggende på Skånes naturskønne østkyst, lige ved stranden. Hotellet åbnede sine døre i juni 2022 og tilbyder førsteklasses forkælelse med en top moderne spa-afdeling. Værelserne er indrettet i skandinavisk stil, og de fleste har udsigt over havet samt balkon eller terrasse. Spa-afdelingen byder på diverse faciliteter, herunder afslapningspools, udendørs massagebassiner og saunaer.

Pris: Fra 1.051 kr. for 2 personer
Udløber snart

Jacy'z

📍 Kyrkogatan 2, Båstad, Sverige

Træd ind i en verden af luksus, når du besøger Jacy'z spahotel i Göteborg. Her er der tale om en skyskraber på 27 etager, som rummer alt hvad der skal til or at have en fantastisk spaopelvelse.

Pris: Fra 2.180 kr. for 2 personer

Torekov Hotell

📍 Själaviksvägen 2, Torekov, Sverige

Torekov Hotell er det perfekte sted at nyde en afslappende ferie ved kysten i Sverige. Hotellet tilbyder sine gæster et moderne og komfortabelt ophold, med alt hvad der behøves for et vellykket spaophold. På hotellet kan man benytte sig af en række spa-behandlinger, indendørs pool, fitnesscenter, restaurant og bar.

Pris: Fra 1.547 kr. for 2 personer

Indhold her på siden

Typiske spørgsmål og svar om spaophold i Sverige

Du skal regne med, at et spaophold i Sverige med overnatning, fri adgang til spaen og morgenmad næste dag koster fra 2.000 kroner for 2 personer.

 • Hotel Skansen i Båstad
 • The Lodge i Genarp
 • Comwell Varbergs Kuusthotell i Varberg
 • Hotell Gästis i Varberg
 • Hotel Tylösand i Halmstad
 • Hotell Gässlingen i Skanör
 • Hooks Herrgård i Jönköping
 • The Steam Hotel Västerås
 • Hotell Mossbylund i Skåne
 • Arken Hotel & Art Garden Spa i Gøteborg
 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til overnatning
 • Pas
 • Svenske kroner
 • Pung, husnøgler og mobiltelefon
 • En god bog eller et magasin
 • Oplader til mobiltelefon
 • Kamera

Hvad koster et spaophold i Sverige?

Spaophold Sverige

Det skønne ved at tage på Spaophold i Sverige er, at det ikke koster så meget som i Danmark. Du kan derfor se frem til at finde et billigt ophold sammenlignet med dem, du kan købe herhjemme, men uden at du kommer til at mangle noget.

Landet er kendt for en høj kvalitet inden for wellness, også selvom du finder et spaophold på tilbud. Du skal regne med, at et ophold med overnatning, fri adgang til spaen og morgenmad næste dag koster fra 2.000 kroner for 2 personer.

Find de bedste spaophold i Sverige

Vores svenske naboer kan tilbyde dig en lang række af kendte og eksklusive spahoteller, der tæller nogle af Europas mest anerkendte. Tæt på Malmø finder du blandt andet det prestigefyldte Ystad Saltsjöbad, som er blandt de bedste i landet.

Det gælder også søbadets søsterhotel Falkenberg Strandbad, der med sine lækre faciliteter har vundet flere internationale priser. Søger du efter de bedste spaophold i Sverige, kan du med fordel booke en overnatning et af disse steder.

Flere gode forslag til lækre spahoteller

Vil du pakke tasken til et afslappende spaophold for 2 i Sverige? Det er skønt at tage på tur med en, man holder af, og i de luksuriøse wellnessomgivelser er der altid garanti for, at I får en afslappende oplevelse.

Har du brug for inspiration til, hvor i Sverige du skal tage hen? Herunder kan du finde flere eksempler på nogle af de bedste tilbud, landet byder på.

Afslappende ferietid på

 • Hotel Skansen i Båstad
 • The Lodge i Genarp
 • Comwell Varbergs Kuusthotell i Varberg
 • Hotell Gästis i Varberg
 • Hotel Tylösand i Halmstad
 • Hotell Gässlingen i Skanör
 • Hooks Herrgård i Jönköping
 • The Steam Hotel Västerås
 • Hotell Mossbylund i Skåne
 • Arken Hotel & Art Garden Spa i Gøteborg

Hvad skal jeg medbringe på et spaophold i Sverige?

Forskellen på, hvad du pakker i kufferten til en tur over Øresund, er ikke meget anderledes, end hvis du tog på wellnessophold i Danmark. Den største forskel er, at du skal huske dit pas, når du passerer grænsen.

Et spaophold i Sverige inkluderer både håndklæder, badetøfler og badekåbe. Der er dog nogle ting, du selv skal sørge for at huske. Har du styr på, hvad du får brug for under dit ophold? Hvis du har brug for en pakkeliste, så du ikke glemmer noget, kan du finde den herunder.

Kombiner et spa ophold i Sverige med andre aktiviteter

Der er rigtig mange måder hvorpå man kan kombinere et spa ophold Sverige med andre interessante aktiviteter. I den forbindelse anbefaler vi at man besøger en af de større byer som: Stockholm, Göteborg eller Malmö.

I disse byer kan man finde diverse interessante museer, seværdigheder og restauranter. Man kan også tage på shoppingtur eller udforske de lokale markeder. Hvis man er mere eventyrlysten, så er der rig mulighed for at prøve udendørsaktiviteter som: vandring, cykling og kajaksejlads – og hvorfor ikke besøge Sveriges smukke ø-landskaber?

Spaophold i Sverige

Den komplette pakkeliste til spaophold Sverige

Det er altid en udfordring at finde ud af, hvad man får brug for på en ferie. Især, hvis turen går mod udlandet. Derfor har vi lavet en komplet pakkeliste til dig, så du kan finde ud af, hvad du skal medbringe på dit spa- og wellnessophold i Sverige.

Du skal pakke

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Tøj og sko til overnatning
 • Pas
 • Svenske kroner
 • Pung, husnøgler og mobiltelefon
 • En god bog eller et magasin
 • Oplader til mobiltelefon
 • Kamera


Har du en brobizz? Der er penge at spare, hvis du bruger rejsemidlet. Har du ikke allerede en, kan du med fordel købe den inden afgang. Det kan også være en god idé at medbringe en GPS, så du kan være sikker på at finde spahotellet med det samme.

Holder du nytår på dit spaophold? Så skal du huske at pakke et festligt sæt tøj i tasken.

Se mere her

Vi anbefaler, at du på det enkelte spahotels hjemmeside undersøger, hvilke ting du med fordel kan medbringe på et wellnessophold. Pakkelisten kan variere afhængig af, hvor i landet du tager hen.  

Derudover anbefaler vi altid, at du tjekker Udenrigsministeriets rejsevejledning for generelle rejseanbefalinger til Sverige. 

Tag på spaophold i Sverige med børn og familie

Spa er ikke kun en oplevelse, du kan nyde med kæresten eller venneflokken – det er for hele familien. Vil du have dine børn med på spaophold i Sverige, kan det sagtens lade sig at gøre, hvis du undersøger forholdene først.

Mange af landets spahoteller har en aldersgrænse for, hvornår de yngste kan bruge spafaciliteterne. Det er forskelligt fra hotel til hotel, hvor grænsen går, men på de enkelte hotellers hjemmesider kan du finde den præcise alder. 

Tag børnene med

Årsagen til, at mindre børn ikke kan benytte sig af de lækre spafaciliteter skyldes, at de ikke henvender sig til de yngste. Derudover ønsker de fleste spagæster et lavt lydniveau i spaen – og det er små børn jo sjældent kendt for at kunne overholde.

Den mest almindelige aldersgrænse er ved 16-18 år, men på nogle spaophold tillader man også, at børn ned til 12 år kan benytte wellnessfaciliteterne.

Fordele ved spaophold i Sverige

Et spaophold i Sverige er ikke kun en mulighed for at slappe af og forkæle sig selv, men det tilbyder også mange andre fordele. Her er nogle af dem:

 1. Forbedret velvære: Spa-behandlinger kan hjælpe med at reducere stress, forbedre søvnkvaliteten og øge generel velvære.
 2. Natur: Mange af de svenske spa-steder er omgivet af smuk natur, hvilket giver en ekstra dimension til oplevelsen.
 3. Kvalitet: Sverige er kendt for sin høje standard inden for spa- og wellness-behandlinger, så du kan være sikker på at få en førsteklasses oplevelse.

Bedøm denne artikel