fbpx

Black Friday 2023

Køb spaophold på Black Friday - Opdateret maj 2024

Vil du gerne forkæle dig selv med et lækkert spaophold, men synes du, det er lidt for dyrt?

Du kan godt begynde at glæde dig til Black Friday, for der er mange penge at spare på de afslappende spaoplevelser netop den dag.

Fredag den 24. november 2023 går det løs med vilde tilbud og store besparelser, men hele ugen kan du gode gøre fund – ikke mindst på spa. 

Her på siden kan du læse mere om de gode deals, der venter.

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

📍 Nordre Strandvej 2A, Helsingør

På Marienlyst Strandhotel får du et af landets bedste spaophold. Både i 2020 og 2019 vandt hotellet prisen som ”Årets Spa” ved Danish Beauty Awards for den nyligt renoverede spaafdeling, der byder på alt fra saltterapi til saunagus, tempererede bade, spabehandlinger og udendørs pool med udsigt til Kronborg.

Laveste pris: Fra 2.098 kr.

Spaophold på Alsik Hotel

📍 Nørre Havnegade 21-25, Sønderborg

Der er udsigt over Flensborg Fjord fra Hotel Alsik i Sønderborg, hvor du finder Danmarks største spa. I Alsik Nordisk Spa & Wellness kan du prøve 60 forskellige spaoplevelser, der fordeler sig på 4 etager og intet mindre 4.500 m2.

Pris: Fra 1.845 kr.

Spaophold på HimmerLand

📍 Lars Larsens Vej 1, Farsø

Sæt tiden på pause i HimmerLands luksuriøse spaafdeling og forkæl dig selv med vekslende kolde og varme bad. Glæd dig til at mærke temperaturen stige i den finske sauna på terrassen eller forkæl kroppen i relax bassinet, før du går videre mod dampbad, biosauna, saltbad og kneippkanal.

Pris: Fra 1.400 kr.

Spaophold på Fjordgaarden

📍 Vester Kær 28, Ringkøbing

Ved Ringkøbing Fjord – tæt på Vesterhavet – ligger Hotel Fjordgaarden, der åbner dørene til en verden af wellness for dig. Sænk kroppen i det 36 grader varme vand, der bølger i Fjordbassinet, eller nyd udsigten over havet og naturen, før du sætter dig til rette i sauna eller dampbad.

Pris: Fra 2.458 kr.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

📍 Saltsjöbadsvägen 15, Ystad, Sverige

Kun 20 meter fra Østersøen ligger Ystad Saltsjöbad, der er kendt for sin luksuriøse spaafdeling. Her kan du slappe af i den opvarmede jacuzzi, nyde dampbade, saunaer, varme kilder, champagneboblebad, lavvande bassiner, udendørs pool og indendørs bade.

Pris: Fra 2.799 kr.

Spaophold på THE THIEF

📍 Landgangen 1, Oslo, Norge

Der venter en eksotisk spaoplevelse på 5-stjernede The Thief, der ligger centralt i Oslo. I Thief Spa er alle verdens spakulturer samlet – fra de tyrkiske til de marokkanske, tyske og nordiske. Tag lange svømmetag i den 12 meter lange pool eller forkæl dig selv med hamam.

Pris: Fra 4.450 kr.

Spaophold på Alter Meierhof

📍 Uferstrasse 1, Glücksburg, Tyskland

Alter Meierhof ligger kun 20 minutters kørsel fra den danske grænse. Foruden michelin-restauranten Meirei Dirk Luther byder det 5-stjernede luksushotel på spa i særklasse. Se frem til at blive forkælet i Therma Spa, hvor du blandt andet kan opleve autentisk hamam.

Pris: Fra 2.989 kr.

Spaophold på Hotel Thinggaard

📍 Jernbanegade 5, Hurup Thy

På Hotel Thinggaard i Thy kan du glæde dig til spa i Sydthy Kurbad. I den grønne oase kan du prøve udendørs, opvarmet pool og sauna med glasbund, så du kan se fiskene svømme under dig. Kom helt ned i gear i det store bassin, der er placeret under en blinkende stjernehimmel.

Pris: Fra 2.196 kr.

Ophold hos Comwell Kellers Park

📍 H. O. Wildenskovsvej 28, Børkop

På Comwell Kellers Park venter den skønneste udsigt over Vejle Fjords blå bølger. Nyd den i spaområdets behagelige loungestole efter timer med wellness i udendørs hot tubs, sauna, pools og dampbade.

Pris: Fra 999 kr.

Spaophold på Comwell Borupgaard

📍Nørrevej 80, Snekkersten

Med den smukkeste placering i naturskønne oplevelser ligger Comwell Borupgaard. Mærk, hvordan stressen forsvinder, når du træder ind i den store AquaSpa, der byder på natursauna, saltsauna, tempererede bade og afslappende wellnessbehandlinger.

Pris: Fra 3.099 kr.

Indhold her på siden

Hvad er Black Friday?

Som så mange andre trends kommer Black Friday fra USA, men i løbet af de sidste par år har fænomenet bredt sig til Europa, og selv danskerne er blevet begejstrede for tilbudsdagen. 

Èn gang om året sænker butikkerne priserne ekstremt meget, og det er årsagen til hypen og navnet Black Friday. Hvert år falder dagen nemlig på fredagen efter Thanksgiving, der som bekendt er den helligdag, hvor amerikanerne spiser kalkun for at markere, at de første europæere kom til landet og indianerne hjælp dem med at få mad.

Store besparelser til Black Week

Hvem kan ikke lide en god deal? De fleste holder af et godt tilbud, hvad end det er på spa deals, køkkenmaskiner eller hårde hvidevarer. Det er altid dejligt at spare penge. I dag er Black Friday forvandet til Black Week, hvor ugen op til den store tilbudsdag går helt i sort og serverer ekstravagante tilbud for dig. 

Det giver dig god tid til at vælge præcis det spa hotel, du drømmer om at besøge, så du kan komme af sted på netop det ophold, der passer til dine ønsker og behov.

Køb dit spa ophold på Black Friday

Vil du være sikker på at gøre den bedste handel, er det en god idé at undersøge markedet grundigt, før du slår til. Der kan være store prisforskelle på de enkelte spa ophold, også selvom du køber på Black Friday. 

Vil du undgå at panikke i de sidste minutter, før rabatterne slutter, skal du derfor på forhånd overveje, hvilket hotel der opfylder dine spadrømme. Vil du tjekke ind i Danmark eller skal turen gå til Sverige eller Tyskland? Der kan være ekstra store rabatter at hente i Black Week, hvis du ønsker at tage på et spa ophold i udlandet.

Gode overvejelser før du køber

Hvor i landet – eller verden – du gerne vil på spa, er ikke det eneste, du skal overveje. Helt afgørende for, at du får det bedste ophold, er, at hotellet lever op til dine forventninger.

Har du nogle særlige ønsker I forhold til faciliteterne? På hotellets hjemmeside kan du se, hvilke wellnessfaciliteter, der stilles til rådighed. De fleste steder kan du se frem til at forkæle dig selv i boblebade, pool, sauna og dampbad, men skal det virkelig være luksus, er det ikke sikkert, du finder det på alle landets spa hoteller.

Før du køber dit spa ophold på Black Friday, er det derfor en god idé at nærstudere tilbuddene. På den måde får du ikke kun de største rabatter og besparelser, men også den bedste spaoplevelse.

Bedøm denne artikel