fbpx

Spa i Sydsverige

Spaophold Sydsverige - Opdateret juli 2024

I Sydsverige finder du nogle af de bedste og mest luksuriøse spahoteller i hele skandinavien, og så er det kun ganske få timers kørsel fra København. 

På siden her får du inspiration til de mest populære badehoteller, spahoteller i skåne området, og generelt spaophold i Sydsverige. 

Sydsverige har ganske enkelt rammerne for oplevelser til enhver smag og pengepung. 

Ystad Saltsjöbad

📍 Saltsjöbadsvägen 15, Ystad, Sydsverige

Der er kun 96 km fra København til Ystad, som ligger placeret i Sydsverige. Det tager rundt regnet 1 time og 30 minutter at køre til Ystad Saltsjöbad med de lækreste spa faciliteter somindebær: opvarmede jacuzzi, dampbade, saunaer, varme kilder, champagneboblebad, lavvande bassiner, udendørs pool og indendørs bade.

Pris: Fra 1.450 kr. for 2 personer
Favorit

Hotel Skansen

📍 Kyrkogatan 2, Båstad, Sverige

Kun 2 timers kørsel fra København finder du Hotel Skansen, som er et 4-stjernet spahotel bygget ude på vandet. Her kommer du rigtig tæt på naturen, og har f.eks. mulighed for at bade i det omkringliggende hav. Ønsker du et fantastisk spa ophold sydsverige, så er Hoten Skansen et rigtig god bud.

Pris: Fra 1.831 kr. for 2 personer

Varbergs Kusthotell

📍 Nils Kreugers väg 5, Varberg, Sverige

Oplev et spaophold på Varbergs Kusthotell i smukke Sydsverige. Dette 4-stjernede spahotel er berømt for sin Thalasso spa, som giver en unik wellnessoplevelse med havvand. Forkæl dig selv i den indendørs saltvandspool eller slap af i den beroligende dampsauna. For de modige er der også mulighed for vinterbadning i hotellets charmerende badehus ved havet.

Pris: Fra 879 kr. for 2 personer

Indhold her på siden

Typiske spørgsmål og svar om spa ophold i Sydsverige

Et spaophold i sydsverige koster fra 2000 kr. op til 4000 kr. for to personer

 • Badetøj
 • Toilettaske
 • Håndklæde
 • Skiftetøj
 • Sko
 • Bøger

Hvad koster et spaophold i sydsverige?

Hvis du overvejer at tage på spa ophold i Sydsverige, så skal du regne med at betale omkring 2.500 kr. for to personer. For den pris får du som udgangspunkt adgang til alle spa faciliteter, morgenbuffet og lækker middag i tilhørende restaurant. 

I Sydsverige får du rigtig meget kvalitet for pengene, og det er faktisk en anelse billigere end et spaophold i Danmark. Rigtig mange danskere vælger derfor at forlænge deres ophold og nyde flere overnatninger. 

Her finder du det bedste spa i sydsverige

Der findes rigtig mange gode spahoteller i sydsverige, og mangle af hotellerne er meget populære blandt danskere pga. den korte afstand fra København. Du skal maksimalt køre i 2 timer for, at få den ultimate spaoplevelse.

Tæt på København finder du det meget anerkendte 4-stjernede wellnesshotel Ystad Saltsöbad, som af mange betegnes som ét af de bedste i landet. 

Af alternativer bør Falkenberg Strandbad, Hotel Skansen og The Lodge også nævnes. Her får du rigtig meget spaophold for pengene. 

Anmelderroste spahoteller i sydsverige 

Hvis du vil sikre dig en ekstraordinær spaoplevelse i Sydsverige, så kan det være en god ide at kigge på brugeranmeldelser.

Tager man et kig på bookingsiden Truestory, så kan man se at Ystad Saltsöbad har lutter 5-stjernede anmeldelser. Her beskriver brugere, at et ophold er “helt vildt lækkert” og at der er tale om et “Smukt og hyggeligt sted

Husk dog, at anmeldelser er subjektive. Det er altid en god ide, at undersøge flere forskellige kilder for bedre at kunne danne sig et indtryk.

Andre spahoteller i Sydsverige med gode anmeldelser

 • Hotel Skansen i Båstad
 • The Lodge i Genarp
 • Comwell Varbergs Kuusthotell i Varberg
 • Hotell Gästis i Varberg
 • Hotel Tylösand i Halmstad
 • Hotell Gässlingen i Skanör
 • Hooks Herrgård i Jönköping
 • The Steam Hotel Västerås
 • Hotell Mossbylund i Skåne
 • Arken Hotel & Art Garden Spa i Gøteborg

Hvorfor tage på spaophold i Sydsverige?

Rigtig mange danskere vælger at tage på spaophold i sydsverige på grund af områdets smukke natur, som virker meget afstressende. Med en køretur på under 2 timer fra København, er sydsverige et meget populært rejsemål for danskere som ønsker at afstresse og nyde et roligt ophold med fokus på velvære. 

På et spaophold i sydsverige kan du derfor se frem til en meget afslappende oplevelse, hvor du har mulighed for at genvinde din energi. Samtidig er udbudet af spahoteller i sydsverige rigtig stort. Det giver dig mulighed for at vælge et spahotel, som passer dig og dit budget. 

Så snart du vender tilbage fra dit ophold, vil du vende tilbage mere udhvilet og med mere energi. På den måde er det faktisk en rigtig god investering i dig selv.

Sådan får du det bedste ud af dit spa ophold

Det er en god ide, at planlægge dit ophold i god tid. På den måde får du, udover den bedste pris, også mulighed for at overveje hvilke spabehandlinger og oplevelser du ønsker. 

Mange spa og badehoteller tilbyder pakkeløsninger, som alt i alt giver dig mest værdi for pengene.

Derudover bør du tage stilling til:

Kan du undvære elektronik? 

Hvis du har mulighed for det, så kan det give rigtig god mening ikke at tage elektonik, som f.eks. computer og telefon med på et ophold. Det giver dig nemlig bedre mulighed for fordybelse uden forstyrende elementer. På den måde får du virkelig stresset af inden du melder tilbage til hverdagen. 

Nyd naturen

Den svenske natur er enorm smuk. Sydsverige er i særdelshed kendt for sit smukke landskab og natur. Du bør derfor undersøge hvilke muligheder naturen på ønsket spahotel giver dig. Mange hoteller tilbyder ligeledes udlejning af cykler, som kan give dig en stor naturoplevelse.

Bedøm denne artikel