fbpx

Juleophold

De bedste juleophold juleaften - Opdateret maj 2024

På et juleophold kan du nyde en hyggelig og magisk jul. Der er mange steder, hvor du kan tage et juleophold, såsom hoteller, kroer eller slotte over hele Danmark.

Tag på et juleophold i Danmark og nyd godt af en hyggelige og stressfri jul. Her kan du følge traditionerne som at samles om juletræet, synge julesange og have en rigtig lækker julemiddag.

Nedenfor har vi samlet dig de mest populære steder at tage på juleophold i Danmark.

Jul på Alsik Hotel

📍 Nørre Havnegade 21-25, Sønderborg

Der er udsigt over Flensborg Fjord fra Hotel Alsik i Sønderborg, hvor du finder Danmarks største spa afdeling. I Alsik Nordisk Spa & Wellness kan du prøve 60 forskellige spaoplevelser, der fordeler sig på 4 etager og intet mindre 4.500 m2.

Pris: Fra 1.379 kr. for 2 personer
Du sparer 26%

Juleophold på Hotel Viking

📍 Frederikshavnsvej 70, Sæby

Der er venter den smukkeste udsigt fra spaterrassen på Hotel Viking. Her kan øjet vandre ud over grønne trætoppe, før vuet bremses af det blå hav. Indenfor venter dejlige spaoplevelser i det 2.700 m2 store spaområde, der i 2020 blevet kåret som Danmarks Bedste spa og wellness.

Pris: Fra 1.600 kr. for 2 personer

Jul på Marienlyst Strandhotel

📍 Nordre Strandvej 2A, Helsingør

Marienlyst Strandhotel byder hvert år på en utraditionel juleaften med fantastisk udsigt og fuldkommen afslapning. Her skal du ikke tænke på hverken juletræ eller and, blot nervær i luksuriøse omgivelser og prisvindende spa faciliteter.

Pris: Fra 1.661 kr. for 2 personer

Luksus juletur til Hamborg

📍 Drehbahn 49, Hamborg, Tyskland

Midt i Hamborgs hjerte, finder du det 5-stjernede hotel SIDE Design Hotel, som er ideel til en juletur. Efter en omfattende renovering i 2018, fremstår hotellets moderne stil indbydende. Nyd hotellets spa med swimmingpool og sauna, eller tag en drink på tagterrassen med udsigt over byen. Dets centrale placering, giver nem adgang til byens fortryllende julemarkeder og shoppingområder.

Pris: Fra 1458 kr. for 2 personer

Jul på Hotel Vejlefjord

📍 Sanatorievej 26, Stouby

Hotel Vejlefjord tilbyder et stemningsfuldt juleophold, hvor spa og julehygge kombineres. Fra 24. november til 16. december 2023 kan du nyde et ophold med afslappende spaoplevelser, en tre-retters middag, morgenbuffet og naturskønne omgivelser. Hotellet er smukt pyntet til jul. Et ideelt getaway for dem, der søger forkælelse i juletiden. .

Pris: Fra 1645 kr. for 2 personer

Gavekort til juleophold

📍 Hele landet

Med et gavekort fra Godream til et jueophold kan modtageren frit vælge i mellem 2.500 forskellige oplevelser. Gavekortet leveres fysisk i en elegant gaveæske, og vil være gyldigt i mere end 3 år. Så er der altså ingen undskyldning for ikke at komme afsted i år.

Pris: Fra 149 kr.

Jul på Griffen Spa Hotel

📍 Nordre Kystvej 34, Rønne

Drømmer du om et fortryllende juleophold på idylliske Bornholm? Overvej et besøg hos Griffen Spa Hotel, stedet der kombinerer forfinet komfort med luksuriøs afslapning. Her bydes du indenfor i et spaområde på imponerende 1000m². Hver detalje i spaen er nøje udvalgt og designet med inspiration hentet fra den betagende, bornholmske natur, der omfavner hotellet med sin rå skønhed og unikke charme.

Pris: Fra 1450 kr. for 2 personer

Jul på Ystad Saltsjöbad

📍 Saltsjöbadsvägen 15, Ystad, Sverige

Kun 20 meter fra Østersøen ligger Ystad Saltsjöbad, der er kendt for sin luksuriøse spaafdeling. Her kan du slappe af i den opvarmede jacuzzi, nyde dampbade, saunaer, varme kilder, champagneboblebad, lavvande bassiner, udendørs pool og indendørs bade.

Pris: Fra 1.381 kr. for 2 personer

Jul på Hotel Kong Arthur

📍 Nørre Søgade 11, København

På Hotel Kong Arthur kan du få et hyggeligt juleophold. Beliggenheden er fantastisk midt i København, så du har mulighed for at opleve storbyens julestemning, og samtidig komme helt ned i gear med hotellets mange wellness behandlinger.

Pris: Fra 2.690 kr. for 2 personer

Jul på HimmerLand

📍 Lars Larsens Vej 1, Farsø

Sæt tiden på pause i HimmerLands luksuriøse spaafdeling og forkæl dig selv med vekslende kolde og varme bad. Glæd dig til at mærke temperaturen stige i den finske sauna på terrassen eller forkæl kroppen i relax bassinet, før du går videre mod dampbad, biosauna, saltbad og kneippkanal.

Pris: Fra 1.400 kr. for 2 personer

Jul på Fjordgaarden

📍 Vester Kær 28, Ringkøbing

Ved Ringkøbing Fjord – tæt på Vesterhavet – ligger Hotel Fjordgaarden, der åbner dørene til en verden af wellness for dig. Sænk kroppen i det 36 grader varme vand, der bølger i Fjordbassinet, eller nyd udsigten over havet og naturen, før du sætter dig til rette i sauna eller dampbad.

Pris: Fra 2.399 kr. for 2 personer

Juleophold på Ruths Hotel

📍 Hans Ruths Vej 1, Skagen

På Ruths Hotel i skagen tilbyder de et særligt juleophold fra 1. november til 22. december. Start dagen med en velkomstdrink af Vin Chaud (det franske svar på Gløgg) serveret med brunkager ved ankomst, en 3-retters fransk inspireret julemenu i Ruths Brasserie, en lækker morgenbuffet inklusiv frisklavede æggeretter, badekåbe til låns og tøfler til at tage med hjem, samt adgang til Ruths Wellness.

Pris: Fra 2.398 kr. for 2 personer

Jul på Jacy'z

📍 Drakegatan 10, Göteborg, Sverige

Jacy'z er et luksuriøst spahotel i midten af Göteborg. Hotellet er på 27 etager og rummer hele 4 restauranter og skybar. Vigtigst dog pool og spa område bestående af: flere opvarmede pools, saunaer og pejs. Et ophold hos Jacy'z er for voksne fra 18 år.

Pris: Fra 2.115 kr. for 2 personer

Jul på Torekov Hotell

📍 Själaviksvägen 2, Torekov, Sverige

I rolige og naturskønne svenske omgivelser finder du Torekov Hotell. Hotellet blev oprindeligt opført i 1980 og er sidenhen blevet renoveret af flere omgange. Her tilbydes du en række attraktive pakker som b.la. inkluderer golf og vandring. Du kan selvfølgelig også bare nyde lækre spabehandlinger i deres hyggelig spaafdeling.

Pris: Fra 1.378 kr. for 2 personer

Jul på THE THIEF

📍 Landgangen 1, Oslo, Norge

Der venter en eksotisk spaoplevelse på 5-stjernede The Thief, der ligger centralt i Oslo. I Thief Spa er alle verdens spakulturer samlet – fra de tyrkiske til de marokkanske, tyske og nordiske. Tag lange svømmetag i den 12 meter lange pool eller forkæl dig selv med hamam.

Pris: Fra 4.450 kr. for 2 personer

Jul på Alter Meierhof

📍 Uferstrasse 1, Glücksburg, Tyskland

Alter Meierhof ligger kun 20 minutters kørsel fra den danske grænse. Foruden michelin-restauranten Meirei Dirk Luther byder det 5-stjernede luksushotel på spa i særklasse. Se frem til at blive forkælet i Therma Spa, hvor du blandt andet kan opleve autentisk hamam.

Pris: Fra 2.049 kr. for 2 personer

Jul på Hotel Thinggaard

📍 Jernbanegade 5, Hurup Thy

På Hotel Thinggaard i Thy kan du glæde dig til spa i Sydthy Kurbad. I den grønne oase kan du prøve udendørs, opvarmet pool og sauna med glasbund, så du kan se fiskene svømme under dig. Kom helt ned i gear i det store bassin, der er placeret under en blinkende stjernehimmel.

Pris: Fra 2.196 kr. for 2 personer

Jul på Comwell Kellers Park

📍 H. O. Wildenskovsvej 28, Børkop

På Comwell Kellers Park venter den skønneste udsigt over Vejle Fjords blå bølger. Nyd den i spaområdets behagelige loungestole efter timer med wellness i udendørs hot tubs, sauna, pools og dampbade.

Pris: Fra 999 kr. for 2 personer

Jul på Tambohus Kro & Badehotel

📍 Tambogade 37, Thyholm

I de lyse og naturlige, nordiske omgivelser, får du en autentisk spaoplevelse på Tambohus Kro og Badehotel. Her kan du sænke kroppen i et stort udvalg af forskellige kolde og varme bade, mens du lader øjnene vandre over Limfjordens bløde bølger, der bugter sig lige foran det gamle badehotel.

Pris: Fra 1.199 kr. for 2 personer

Jul på Hotel Skansen

📍 Kyrkogatan 2, Båstad, Sverige

Det er ganske særligt at træde ind i Kallbadhuset på Hotel Skansen. Den traditionelle, svenske spa er bygget ude i vandet, så du er tæt på naturen under din wellnessoplevelse. Nyd saunagus med havudsigt og køl efterfølgende kroppen ned i det omkringliggende hav.

Pris: Fra 2.340 kr. for 2 personer

Jul på Comwell Borupgaard

📍Nørrevej 80, Snekkersten

Med den smukkeste placering i naturskønne oplevelser ligger Comwell Borupgaard. Mærk, hvordan stressen forsvinder, når du træder ind i den store AquaSpa, der byder på natursauna, saltsauna, tempererede bade og afslappende wellnessbehandlinger.

Pris: Fra 3.099 kr. for 2 personer

Indhold her på siden

Et juleophold er form for rejse og ferie, der typisk finder sted fra den 23.-27. december.

På et juleophold får en stressfri oplevelse med magisk julestemning. Du kan nyde de mange aktiviteter som et juleophold tilbyder

 • Varmt tøj
 • Fest tøj
 • Badetøj
 • Julegaver
 • Toilettaske

Hvad koster et juleophold?

Juleophold

Prisen på et juleophold afhænger meget af hvor du vælger at bo og hvad slags julepakke du køber. Priserne kan variere meget, men forvent at betale et sted mellem 700-3000 DKK pr. person alt efter hvilken type pakke man vælger.

Derudover kan det være en god ide at søge på forskellige hjemmesider og sammenligne priser, før du bestiller et juleophold. Dette kan være til gavn, da man ofte kan finde meget forskellige priser fra de samme steder.

Flere steder tilbyder også rabatter eller billigere kampagnepakker på juleophold, så det er en rigtig god ide at booke et ophold så tidligt som muligt.

Hvordan planlægger man et juleophold?

Det kan være fantastisk hyggeligt med et juleophold, specielt juleaften. Her får du en chance for at skabe nogle gode minder og unikke oplevelser med familien. Det kræver dog lidt planlægning. Du bør derfor gøre dig nogle overvejelser.

 1. Hvad vil du have ud af dit juleophold? Skal det være et romantisk juleophold, eller en hyggelig ferie for hele familien? Skal der være fokus på aktiviteter, eller skal det primært handle om de klassiske juletraditioner?
 2. Hvor skal rejsen gå hen? Skal det være i Danmark eller udlandet? Og hvad er dit budget? Det er vigtigt at planlægge og booke i god tid, så du ikke betaler for meget.
 3. Husk altid passende beklædning og pak alt det nødvendige! Når du skal afsted på et juleophold, er det vigtigt at huske passende beklædning til de forskellige temperaturer og lejligheder.

Hvad er fordelene ved et juleophold?

Der er rigtig mange fordele ved et juleophold. Man kommer med garanti helt ned i tempo, og får stresset af. Slut med julestress og bekymringer, og oplev hvordan man kan nyde julen sammen med familien, ved et for eksempel et smukt slotsophold. Eller hvad med en juleaften på badehotel?

Det er desuden rigtig hyggeligt at følge de klassiske juletraditioner på et juleaften ophold og have det helt magiske øjeblik, når hele familien samles om juletræet. På et juleophold er der også mulighed for at udforske steder, som man normaltvis ikke besøger.

Du behøver heller ikke bekymre dig om madlavning eller rengøring. Du skal blot fokusere på det vigtigste. Nemlig kvalitetstid med familien og venner i en hyggelig og varm atmosfære.

Her finder du de bedste juleophold

Du får ikke svært ved at finde et sted, som kan byde på det perfekte juleophold. Der er nemlig mange forskellige muligheder. Vi har samlet nogle af de bedste og mest populære steder for juleophold i Danmark, med alt hvad hjertet begærer.

Vi anbefaler følgende ophold i Danmark:

 • Marienlyst Strandhotel
 • Hotel Fjordgaarden
 • Alsik Hotel
 • Hotel Kong Arthur
 • Hotel Vejlefjord

Overrask din partner med et romantisk juleophold

Hvornår har du sidst overrasket din partner med et romantisk juleophold? Eller bare et weekendophold for den sags skyld? Det kan nemlig være utrolig romantisk at tage på juleophold som kærestepar, så hvorfor ikke overraske din partner med et magisk ophold, som i sent vil glemme!

Det er ikke svært, at forestille sig at i nyder et glas varmt gløgg ved pejsen, eller at i tager lange afstressende gåture i den sneklædte natur. Eller hvad med en afslappende dag i et luksuiøst værelse med betagende udsigt? 

Om aftenen kan I forkæle hinanden med en lækker julemiddag og måske ende aftenen under stjernerne i en udendørs jacuzzi. Et romantiske juleophold vil med garanti bringe jer tættere sammen og give jer minder, der varer evigt.

Skab nye traditioner sammen

Skab helt nye traditioner sammen og tag eventuelt på juleophold hvert år, så i kan opleve noget helt unikt og magisk hver eneste jul. Det er en god mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og få nogle helt specielle minder sammen med din partner eller som familie.

Fordelen ved at skabe nye traditioner sammen er den evne, det har til at forbedre kommunikationen, skabe en følelse af tilhørsforhold, og samtidig gøre hverdagen mere meningsfuld og sjovere.

Så er det ikke på tid at skabe en ny juletradition, der vil blive værdsat og elsket i mange år fremover? Det kan måske være første skridt i at bygge en arv, der vil få glæde og smil hos dem, der er heldige nok at være en del af den.

Copyright © 2023 Spatilbud.dk – Siden er reklamefinansieret – Drives af CVR: 30599888 – kontakt@spatilbud.dk

Bedøm denne artikel