fbpx

Hotel Fjordgaarden

Hotel Fjordgaarden Tilbud & Deal - Opdateret maj 2024

Har du brug for afslapning? Så kig ikke længere end til Hotel Fjordgaarden, som ligger i Ringkøbing. Her får du tid og ro til fordybelse i smukke omgivelser. Hotellet er desuden vinder som Årets spa 2022 kåret af Danish Beauty Award.

Hotel Fjordgaarden tilbud & deal

Oplev et uforglemmeligt ophold på Hotel Fjordgaarden, til Danmarks bedste pris. Dette eksklusive tilbud omfatter en overnatning i et komfortabelt dobbeltværelse, en lækker morgenmad samt ubegrænset adgang kurbadet. Start din dag morgenbuffet, og nyd bekvemmeligheden af medfølgende tøfler, morgenkåber, og håndklæder.

Laveste pris: Fra 602 kr. pr. person
Årets spa

Indhold her på siden

Et ophold på Hotel Fjordgaarden koster normaltvis fra 1.100 kr. per person

Hotel Fjordgaarden ligger i vestjylland i Ringkøbing

Ja, man kan godt spise på Hotel Fjordgaarden. På hotellet finder du egen restaurant

Hvad er Hotel Fjordgaarden?

Par kommer gående ved Hotel Fjordgaarden

Hotel Fjordgaarden er et hyggeligt og luksuriøst hotel, som byder på 98 moderne og elegante værelser med en fantastisk udsigt over Ringkøbing fjord . Hotellet har et meget anderkendt kurbad, som blev kåret til årets spa 2022 af Danish Beauty Award.

Hotellets historie går helt tilbage til 1967, hvor stedet åbnede op for 25 skønne værelser, restaurant, bar og store selskabslokaler. Siden da har hotellet udviklet sig meget, og har været igennem flere renoveringer og tilbygninger. Senest i 2021, hvor Fjordgarden fik den helt store tur med nye indbydende værelser og en endnu bedre restaurant. 

I dag kan du nyde et afslappende kurbadsophold med velsmagende mad, rolige omgivelser, luksuriøse værelser er unikke behandlinger, som giver en ekstra dimmension til et ophold. Hotellet er ligeledes kendt for deres store konferrence og mødefaciliteter, hvor der er plads til selv de største arrangementer.

Kort opsumering

 • Årets spa 2022 kåret af Danish Beauty Award
 • Beliggende i Ringkøing, Vestjylland
 • Bruges som kurbads og konference hotel
 • Mulighed for mange forskellige behandlinger

Værelserne på Hotel Fjordgaarden

Der er i dag 98 værelser på Hotel Fjordgaarden, som er delt op i flere forskellige værelsestyper. Der er alt fra standard til suite, og enddag helt specielle værelser til dig med hund.

 • Standardværelse: Her får du et mindre dobbeltværelse på op til 18 m2 med komfortabel dobbeltseng, skrivebord, stort 50″ smart-TV, kaffemaskine og naturligvis fri internetforbindelse. Der er ingen udsigt på denne type værelse, men du kan sagtens være heldig at få udsyn mod Hotel Fjordgaardens indbydende og vilde gårdhave.
 • Comfort værelse: Et klassisk og rummeligt dobbeltværelse på cirka 25-30 m2 med lækkert og nyrenoveret badeværelse. Derudover får du adgang til alt fra standardværeset, og desuden dobbeltseng på 180 x 200 cm. Væreslerne af denne type har udsigt udover den hyggelige gårhave eller rummelige parkeringspalds.
 • Comfort plus: Her får du et stort og rummeligt værelse, som er en opgradering fra de normale værelser. Du får alle de fantastisk egenskaber fra standard og comfort krydret ekstra smukke detaljer og 28 m2 plads.
 • Junior suite: Her kan du opleve Fjorgårdens store og rummelige Junior suite, der for nyligt er blevet renoveret . Værelset er smukt indrettet i den danske stil med egen terrasse. Herudover får du hele 50m2 plads med gratis minibar, lækre dobbeltsenge, skrive-/spisebord, et stort 65″ smart-TV, strygestation og lynhurtigt Wi-Fi. Du kan også være heldig, at få en junior suite med helt eget og meget stilfulde bad.

Udover ovenstående værelsestyper kan du også få unikke værelser til dig med hund, in-sink room samt vonå værelsestype, som har egen balkon og udsigt udover skoven.

Spisning på Hotel Fjordgaarden

Spisning på Hotel Fjordgaarden

Når du spiser på Hotel Fjordgåden, så kan du se frem til et måltid i rolige omgivelser i et miljø, som indbyder til ro og fred. Her skal du ikke skynde dig igennem en buffet. Nej, du vælger imellem en klassisk a la carte menu, eller den lidt mere specielle oplevelesesmenu.

Råvarerne på restaurant Fjordgaarden er primært økologiske og lokale, så man ikke er i tvivl om, at man får smagen af vestjylland serveret på tallerkenen. 

Priserne er ganske fair. Du får f.eks. 3 retters a la carte til 495 kr. pr. person. Eller en hel oplevelsesmenu bestående af 3 retter og tilhørende vinmenu til 955 kr. per person. Det er også muligt, at nyde en frokostservering fra kl. 12-14, som er ledsaget af lokale råvarer til en pris på 225 kr. per person.

Restauranten har åbent mandag til lørdag fra kl. 17.30. og før eller efter middagen, kan du nyde en rolig stund i Fjordgaarens bar & lounge.

Økologisk bronzemærke

Restaurant Fjordgaarden fik i 2020 tildelt det eftertragtede økologiske bronze spisemærke, som er en statskontrolleret mærkeordning, der betyder at spisestedet benytter mellem 30-60% økologiske råvarer. Du kan læse mere om spisemærket her.

Kurbad og wellness på Hotel Fjordgaarden

Oplev afslapning og velvære på Hotel Fjordgaarden's prisvindende kurbad og wellness faciliteter . Her finder du et kurbad, som er ganske unikt i sine naturskønne omgivelser.

Du kan nyde mange forskellige former for behandlinger. Fra beroligende ansigtsbehandlinger til eventyrlige kropsbehandlinger.

Kurbadsophold

Et kurbadsophold på Hotel Fjordgaarden består af én eller to overnatninger, samt tilhørende middag. Herudover får du naturligvis adgang til den indbydende kurbadsafdeling med saunaer, dampbade og flere forskellige bassiner.

Kurbadsdag

Nyd en hel spadag med wellness og total afslapning. På Hotel Fjordgaarden kan du vælge imellem 4 forskellige tilbud, som er sammensat med forskellige måltider og adgang til kurbadsområdet.

Det er muligvis den perfekte måde at slappe af og få ladet batterierne op igen.

Oplevelser i Ringkøbning

Til trods for Ringkøbnings beskedne størrelse, med kun omkring 10.000 indbyggere, byder byen på overraskende mange aktiviteter.

Fra hotellet kan du opleve:

 • Ringkøbing Museum
 • Den smukke Ringkøbing Kirke
 • Ringkøbing Havn

Desuden er hotellet omgivet af enestående natur, der indbyder til vandreture, cykelture og fuglekiggeri. 

For at opdage alt, hvad denne charmerende by har at tilbyde, anbefaler vi et besøg på visitringkøbning.dk. Her får du en detaljeret guide til byens mange attraktioner, butikker, samt information om åbningstider. Det er det perfekte sted at starte din udforskning af Ringkøbnings skjulte skatte, og dermed få det optimale ud af dit ophold på Hotel Fjordgården.

Hotel Fjordgaarden billeder

Pejsestue på Hotel Fjordgaarden

Værelse på Fjordgaarden

Hotel Fjordgaarden pool og wellness

Copyright © 2024 Spatilbud.dk – Siden er reklamefinansieret – Drives af CVR: 30599888 – kontakt@spatilbud.dk

Bedøm denne artikel